1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2021 20:00

Έυκολο 3-0 στη Φινλανδία για την Καλανταρίδου

Σταθερή στις καλές εμφανίσεις παραμένει η Αλεξία Καλανταρίδου που με την OrPo έφτασε σε ακόμα μία νίκη για το Φινλανδικό πρωτάθλημα.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Ο Σωτήρης Γκότσης ξεκίνησε για ακόμα μία φορά στην βασική εξάδα την Αλεξία Καλανταρίδου και η αθλήτριά του τον δικαίωσε απόλυτα. Παρά τη σχετική αντίσταση που συνάντησε η OrPo κόντρα στην Κουότρανεν στο πρώτο σετ δεν έχασε την ευκαιρία να προηγηθέι.Με 25-20 έγινε το 1-0 στα σετ και από εκεί και έπειτα όλα έγιναν πιο εύκολα. Ούμπαβιτς και Νίμαν κυριάρχησαν επιθετικά, με την Καλανταρίδου να συμβάλει και αυτή κατά πολύ στην άνετη επικράτηση του δεύτερου και του τρίτου σετ. Με 25-12 και 25-11 ήρθε το τελικό 3-0 που διατηρεί την ομάδα του Γκότση στην 5η θέση και με μεγάλη απόσταση από την 6η Πλόκι.

Η Καλανταρίδου τελείωσε τον αγώνα με 9 πόντους αλλά και 40% άψογες υποδοχές, συνεχίζοντας έτσι τις πολύ καλές εμφανίσεις στο Φινλανδικό πρωτάθλημα.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ