1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2024 22:06

Παραμένει Ιταλία ο Χάραλαμπος Ανδρεόπουλος αλλα στη Delta Group Porto Viro

Ιταλικά επιμένει ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από την Κούνεο και θα συνεχίσει την καριέρα του, στην Delta Group Porto Viro στην Α2 κατηγορία της γειτονικής χώρας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της νέας του ομάδας, ο 24 χρονος (1μ93) διεθνής ακραίος, υποστήριξε για την συμφωνία του με την Delta:

«Επέλεξα να έρθω στη Delta γιατί ένιωσα την εμπιστοσύνη του συλλόγου, που μου είχε κάνει ήδη εξαιρετική εντύπωση στους αγώνες που κάναμε αντιμέτωποι πέρυσι. Το Porto Viro Palasport είναι πολύ «θορυβώδες», οι οπαδοί είναι ζεστοί, νομίζω ότι είναι ένα όμορφο γήπεδο για να παίξεις.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω, είμαι χαρούμενος που η ομάδα που δημιουργείται είναι νεανική και γεμάτη ταλέντα.Έμεινα πραγματικά εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του πρωταθλήματος, τόσα πολλά υποσχόμενα παιδιά αλλά και τόσους πολλούς αθλητές που έχουν μεγάλη εμπειρία πίσω τους.

Την επόμενη χρονιά περιμένω ένα πρωτάθλημα τόσο δύσκολο με το περσινό, αν όχι περισσότερο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να αναπτυχθώ ως παίκτης χάρη στη δουλειά που θα κάνουμε στο γήπεδο.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει μυστικό συστατικό για τη νίκη, οι πιο σημαντικοί στόχοι επιτυγχάνονται όταν η ομάδα προπονείται σκληρά, παραμένοντας πάντα συγκεντρωμένη και ακολουθώντας ένα καλά καθορισμένο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρεόπουλος. 

Στη συνέχεια, μίλησε και για την εμπειρία του με την Εθνική ομάδα: «Συμμετείχα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021 και ήταν μια μεγάλη εμπειρία, ενώ αυτό το καλοκαίρι, στο τέλος του Αύγουστο, θα έχουμε τα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2026.

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, έχω την ευκαιρία να αντιμετωπίσω πολύ δυνατούς παίκτες από όλο τον κόσμο εδώ και μερικά χρόνια και αυτό μου επιτρέπει να ξέρω ποιες πτυχές του παιχνιδιού μου. Πρέπει ακόμα να δουλέψω για να βελτιωθώ»   

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ