1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-10-2013 20:24

Η επιστροφή του Γόντικα

Η παλιά τέχνη δεν ξεχνιέται και αυτό βεβαίως δεν θα μπορούσε παρά να ισχύει και στην περίπτωση του Δημήτρη Γόντικα. Ενας από τους κορυφαίους του βόλεϊ στη χώρα μας, με μεγάλη αποχή από το άθλημα, έδειξε ότι το... θυμάται πολύ καλά, όταν μετά από καιρό επέστρεψε στο φιλέ...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο μετείχε με τους πρώην συμμαθητές του στην Κολλεγιάδα, που είναι η ετήσια εκδήλωση του Κολλεγίου στο γυμναστήριου του Ψυχικού με τη συμμετοχή αποφοίτων του σχολείου, γονέων των μαθητών αλλά και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ο Δημήτρης Γόντικας έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και κοντά και μακριά από το φιλέ, με αρκετά κιλά λιγότερα και είχε πολύ καλή απόδοση παίζοντας με πρώην συμμαθητές του, κάποιοι εκ των οποίων έκαναν επίσης αξιόλογη καριέρα στο ελληνικό βόλεϊ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η παρουσία του πρώην διοικητικού παράγοντα του Παναθηναϊκού σε τέτοιες εκδηλώσεις παλαιμάχων του βόλεϊ δεν ήταν και τόσο συχνή, γι' αυτό και συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα με την επιστροφή του στο αγαπημένο του άθλημα, στο οποίο είχε άλλωστε πολλές και ατομικές αλλά και συλλογικές διακρίσεις.


Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ομάδα βόλεϊ του Κολλεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ) άξιος αντικαταστάτης του Δημήτρη Γόντικα είναι ο μικρός του γιος, αφού ο μεγαλύτερος ακολουθεί μπασκετική καριέρα και μάλιστα κάποια στιγμή έκανε προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γόντικας έπαιξε την περασμένη Κυριακή στο γυμναστήριο του Κολλεγίου με τους πρώην συμμαθητές του εναντίον των γυμναστών του σχολείου στην ετήσια εκδήλωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ