1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-07-2017 16:39

Σε αδιέξοδο ο Παναθηναϊκός

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σήμερα στις 18.00 θα συνεδριάσει η διοίκηση Πρωτοδικείου του Παναθηναϊκού για να συγκροτηθεί σε σώμα.
Στόχος ήταν όλες οι ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών, μπάσκετ γυναικών να αγωνιστούν στην Α2 κατηγορία και να παίξουν με έφηβους και νεανίδες, συν κάποιους παίκτες που θα παίζουν αμισθί. Όμως οι ημερομηνίες για το βόλεϊ έχουν χαθεί, καθώς όποια ομάδα από την Α1 Γυναικών και Volley League ήθελε να δηλώσει σε χαμηλότερη κατηγορία, έπρεπε να το δηλώσει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Οπότε για τον Παναθηναϊκό οι λύσεις είναι δύο. Ή θα παίξει στην Α1 με έφηβους και νεάνιδες με κίνδυνο διασυρμού ή όπως προβλέπεται από την προκήρυξη, να μείνει ανενεργός για έναν χρόνο και την μεθεπόμενη περίοδο να βρεθεί στην Α2.
Διαβάστηκε 2268 φορές

3 σχόλια

  • Comment Link Θεοδωρίδης Λευτέρης Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 17:20 posted by Θεοδωρίδης Λευτέρης

    Φαντάζομαι για να τεθεί όριο η 30/6 κάποιο σκεπτικό θα υπάρχει. Όμως... όμως αν ο Π.Α.Ο. είχε προλάβει να εκδηλώσει επιθυμία να αγωνιστεί στην Α2 κάποια άλλη ομάδα θα έπαιρνε τη θέση του όπως είναι λογικό. Ας ερωτηθεί λοιπόν αυτή η ομάδα και αν εξακολουθεί να επιθυμεί να αντικαταστήσει τον Π.Α.Ο. στην Α1 ας γίνει μια μικρή παράβαση κανονισμών που κανέναν δεν θα βλάψει... άλλωστε στα Ελληνικά πρωταθλήματα εν γένει γίνονται τόσα και τόσα!

    Έτσι θα βολευτούν όλοι! Ο μεν ΠΑΟ δεν θα διασυρθεί παίζοντας με εφήβους/νεάνιδες, ούτε θα έχει απραξία ενός έτους. Η δε αντικαταστάτρια ομάδα θα αγωνιστεί σε ανώτερη κατηγορία που άλλωστε γιαυτό αγωνιζόταν έναν ολόκληρο χρόνο. Επί πλέον οι αντίπαλοι των πρασίνων δεν θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να κατεβάζουν επαγγελματίες παίκτες απέναντι σε παιδάκια και θα προστατευτεί και το κύρος της Α1.

  • Comment Link ναυαρχος Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 17:10 posted by ναυαρχος

    αν ειναι να κατεβουμε με νεανιδες και εφηβους για ποιο λογο να κατεβουμε για να διασυρομαστε σε καθε παιχνιδι αν εχουν τα ιδια σχεδια που ειχαν οι μπαλτακομιχαλιαραδες καλυτερα εφετος να μην κατεβασουν ομαδες τοσο καιρο τα τμηματα περιμεναν τις δοιηκητικες εξελιξεις για να προγραμματισουν την ομαλη τους λειτουργια και οταν γραφονται τετοιου ειδους ρεπορταζ μονο ομαλα φδεν θα λειτουργησουν

  • Comment Link σταυρος παναγιωτου Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 14:48 posted by σταυρος παναγιωτου

    νομιζω τετοια ρεπορταζ δεν βοηθανε καθολου το οτι οι μπαλτακομιχαλιαραδες ηθελαν να κατεβασουν τα εφηβικα δεν σημαινει οτι και η επομενη δοιηκηση εχει τον ιδιο στοχο ημαρτον πια τι αλλο θα διαβασουμε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ