1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2017 12:02

Η παράταση στον Παναθηναϊκό και το «αγκάθι» του ρόστερ

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο Παναθηναϊκός πήρε παράταση από την ΕΣΑΠ για να δηλώσει συμμετοχή στη Volley League της νέας περιόδου. Σε αντίθεση με την ΕΟΠΕ, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος κινήθηκε πιο ευέλικτα και έδωσε την ευκαιρία στους πράσινους για να βρουν ένα μπατζετ και να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.
Ωστόσο oι πράσινοι δεν μπορούν να παρουσιάσουν μια ομάδα με 12 εφήβους καθώς  για να πάρουν άδεια συμμετοχής χρειάζονται 7 δελτία παικτών που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στο VolleyLeague.  

Αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την δημιουργία ρόστερ από τον Παναθηναϊκό που θα κάνει αγώνα δρόμου για να πάρει την αδειοδότηση.

Στις 21 του μήνα εξάλλου θα εξεταστούν και οι φάκελοι του Ηρακλή και της Παναχαϊκής. Αν και πάλι δεν τα καταφέρουν τον λόγο θα πάρει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στα τέλη Σεπτεμβρίου. 
Διαβάστηκε 494 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link volleytroll Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 14:03 posted by volleytroll

    Μου αρέσει που Παναχαική και Ηρακλής δεν έχουν πάρει άδεια συμετοχής και κάνουν και ανακοινώσεις για...συνεργασίες με παίκτες και προπονητές!
    Ας προσέξουν λιγάκι όσοι πάνε και συμφωνούν μαζί τους μη τρέχουνε μετά και δεν φτάνουνε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ