1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2024 23:39

VNL: Με όργια… Στέρν η Σλοβενία για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Με ηγέτη έναν εκπληκτικό Τόσεκ Στέρν που πέτυχε 21 πόντους, η Σλοβενία νίκησε 3-0 ((25-23, 25-22, 29-27) την Αργεντινή και πήρε το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης (το πρώτο είχε εξασφαλίσει η Ιταλία) για το Ολυμπιακό τουρνουά του Παρισιού, στο οποίο θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πλέον για τα αλλα δύο θα παλέψουν Αργεντινή, Σερβία, Κούβα.. Όσον αφορά το παιχνίδι έγινε χθες στην Λουμπλιάνα, όπου οι γηπεδούχοι φιλοξενούν την τρίτη εβδομάδα και παράλληλα τελική φάση του VNL (Volleyball Nation League).

Για τον διαγώνιο του Ολυμπιακού ήταν μια φυσική συνέχεια μετά τα…όργια που έκανε στον όμιλο της Φουκουόκα στην Ιαπωνία πριν 10 μέρες, και με 7-1 νίκες σε 8 παιχνίδια, οδήγησε την Σλοβενία στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εκτός από τον Στέρν, ο άλλος «ερυθρόλευκος» κεντρικός ο Παγιένκ είχε 8 πόντους ενώ διψήφιος ήταν ο Τσέμπουλι με 13. Από την Αργεντινή που πάλεψε και τα τρία σετ, ξεχώρισαν Λίμα 12, Λόσερ 11.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ