1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2016 19:54

Επιστροφή στις νίκες για τον Θρίαμβο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Επανήλθε στις νίκες ο Θρίαμβος, μετά την επικράτηση του επί της Αθλητικής Ένωσης Αίολος-Ταύρος με 3-0. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο 2ο κλειστό Χαϊδαρίου και ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΑ.
Ο Θρίαμβος κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ με 25-17. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Ταύρου ξεκίνησε καλύτερα, πήρε προβάδισμα με 7-13, αλλά κάπου εκεί τα κορίτσια της ομάδας του Θριάμβου πίεσαν στο σερβίς και με ένα εντυπωσιακό σερί 18-6 κατέκτησαν το σετ (25-19) και ουσιαστικά και τη νίκη, μιας και στο τρίτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ, η ομάδα του Ταύρου δεν είχε ούτε τις δυνάμεις, ούτε και τις λύσεις να κοντράρει τον Θρίαμβο.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-19, 25-21)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Μήτση): Δρούγκα, Βερνάδου, Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Στρατίκη, Χριστοδούλου, / Τσαβδαρίδου (λ), Σταμάτη, Κρυτσάλη (λ), Πεδουλάκη, Δριβαλιάρη, Εικοσπεντίδου.
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ (Δημητρακάκος): Ζιγκίρη, Παπαδάκη, Σαρατσοπούλου, Ρούσσου, Κρασσά, Μπελεγρίνη, / Μόκα (λ), Σταυροπούλου, Χασιώτη, Ζουμπλιού

Στρατίκη: «Δεν θα με... χάλαγε το νταμπλ»

Λίγα λεπτά μετά το νικηφόρο παιχνίδι με αντίαπαλο τον Αίολο-Ταύρο, η κεντρικός της ομάδας μας, Κατερίνα Στρατίκη, μίλησε στο thriamvoshaidariou.gr Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στην εμπειρία και στο ότι κάναμε λιγότερα λάθη, όχι ότι παίξαμε πολύ καλά για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων μας, απλά κρατάμε το 3-0 και γενικά ότι έχουμε ελαχιστοποιήσει τα λάθη. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να ανέβουμε, έχουμε αρκετά καλά στοιχεία και σαν μονάδες και σαν ομάδα, αρκεί να το δείξουμε και στο γήπεδο. Όσο για το κύπελλο, ως Στρατίκη, δεν θα με χάλαγε καθόλου ένα νταμπλ».
Διαβάστηκε 3678 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ