1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2014 15:44

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι στη Κύπρο

Cannot find volleynews.v2/KYPROS/2014-15/vraveuseis-beach folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/KYPROS/2014-15/vraveuseis-beach/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Το περασμένο Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δεξιώθηκε στις Ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις στη Λεμεσό όλους τους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στις Εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις της φετινής περιόδου στο άθλημα του Μπιτς βόλεϊ.

Έγινε μια σεμνή τελετή όπου δόθηκαν τα κίνητρα όλων των αθλητών και αθλητριών που έλαβαν μέρος στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων που έγινε τον Ιούλιο στην Λάρνακα στο Continental Cup που έγινε στη Λιθουανία αλλά και στο Παγκύπριο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που διεξήχθη στη Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ κ.Δαμιανός Χατζηδαμιανού στη σεμνή αυτή τελετή αφού καλωσόρισε όλους τους αθλητές και τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους και διάκρισή τους στις πιο πάνω διοργανώσεις. Έκανε μια ιστορική αναδρομή στην πρόοδο του μπιτς βόλεϊ στην Κύπρο από το 2008 και μετά , από τότε δηλαδή που ανέλαβε την Προεδρία της ΚΟΠΕ, φέρνοντας στην Κύπρο για Ομοσπονδιακό προπονητή τον κ.Μανώλη Ρουμελιώτη ο οποίος έβαλε τις βάσεις συνέβαλε στα μέγιστα στην πρόοδο του αθλήματος.

Αναφέρθηκε επίσης σε όλες τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών που εκπροσώπησαν την Κύπρο σε διεθνείς αγώνες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό αλλά και στη μεγάλη δυνατότητα πλέον της Κύπρου να διοργανώνει Παγκοσμίου επιπέδου διοργανώσεις και να μπαίνει για καλά η Κύπρος στον παγκόσμιο χάρτη του μπιτς βόλεϊ και να γίνεται ευρύτερα γνωστή.

Έκανε γνωστό ότι οι επίμονες προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια άρχισαν να αποδίδουν και τα αρχικά αρνητικά αποτελέσματα άρχισαν να μετατρέπονται σε χρυσά μετάλλια και διεθνείς διακρίσεις με τελευταία μεγάλη επιτυχία την μεγάλη πρόκριση δύο ομάδων ανδρών και δύο ομάδων γυναικών στην Τρίτη φάση του Continental Cup μια διοργάνωση που οδηγεί σε συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016. Πολύ κοντά στην πρόκριση στην Ολυμπιάδα νέων βρέθηκε η Κύπρος στην κατηγορία ανδρών τον περασμένο Μάϊο ενώ στο πρόσφατο Ευρωπαίκό πρωτάθλημα αγοριών κάτω των 18 χρόνων η Κύπρος κατάφερε να τερματίσει στην 17η θέση τερματίζοντας πάνω από παραδοσιακά μεγάλες χώρες ενώ απέκλεισε στην πορεία την ομάδα της Τουρκίας κερδίζοντας σε εκείνο το καθοριστικό παιxνίδι με 2-1.

Κλείνοντας είπε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται και θα ενισχύεται με ην βοήθεια χορηγών κάνοντας αναφορά στον φίλο του αθλήματος κύριο Βίκτορ Γκουσάροφ ο οποίος βοήθησε τις Εθνικές μας ομάδες. To μπιτς βόλεϊ έχει μέλλον στην Κύπρο και η επόμενη χρονιά είναι γεμάτη με νέες προκλήσεις και κάλεσε όλους τους αθλητές και αθλήτριες να εντείνουν τις προσπάθειες τους και να στοχεύσουν σε νέες διακρίσεις. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε σε όλους τους γονείς των αθλητών και αθλητριών.
Στο τέλος παρέδωσε σε όλους τα χρηματικά κίνητρα στους αθλητές, αθλήτριες και προπονητές τους και ακολούθησε δεξίωση.

Στις φωτογραφίες οι Εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών που διακρίθηκαν και πήραν την πρόκριση στο πρόσφατο Continental Cup που έγινε στη Λιθουανία.

volleyball.org.cy

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ