1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2016 16:47

Με «αέρα» έξι βαθμών στην κορυφή η Ανόρθωση

Ομολογουμένως μια από τις σημαντικότερες νίκες της 12ης αγωνιστικής  στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας πέτυχε η Ανόρθωσις η οποία μέσα στο Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου κέρδισε την Ε.Ν.Α.ΑΘ. με 0-3 και πήρε «αέρα» έξι πόντων στη βαθμολογία.
Με δεδομένο ότι απομένουν άλλες δυο αγωνιστικές για τη λήξη του Β Γύρου και η Ανόρθωσις έχει πιο βατό πρόγραμμα από την Ε.Ν.Α.ΑΘ. οι «κυανόλευκες» βρίσκονται κοντά στην τετράδα. Η διεθνής λίμπερο της ομάδας Χριστιάνα Δαϋίδ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας της.

Η Ανόρθωσις ήταν πολύ καλή στο πρώτο και τρίτο σετ τα οποία κέρδισε με 19-25 και 14-25, αλλά στο δεύτερο ο αγώνας ήταν γκραν – γκινιόλ με την« Μεγάλη Κυρία» να κερδίζει τελικά με 28-30. Η Δαϋιδ έδωσε εξήγηση για τη διακύμανση του σκορ λέγοντας ότι «στο δεύτερο σετ δυσκολευτήκαμε διότι επαναπαυτήκαμε μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ, αλλά επανήλθαμε και κερδίσαμε τον αγώνα».

Αναφορικά με το θέμα τετράδας και εάν θεωρείται τελειωμένη υπόθεση, η Δαϋίδ ανέφερε ότι «η τετράδα θα τελειώσει με τη λήξη του Β Γύρου και μπροστά μας έχουμε άλλα δυο παιχνίδια που θέλουν προσοχή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ