1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-04-2017 11:09

Κοντά στον τίτλο ο Απόλλων

Ο Sabbianco Απόλλων βρίσκεται μόλις ένα τρίποντο από την κατάκτηση του τίτλου μετά τη νίκη που πέτυχε την Τρίτη στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως στο ΑΤΙ με 3-0. Οι «γαλάζιες» ανέβηκαν στην κορυφή με 46 βαθμούς (σ.σ. υπερτερούν της BetOnAlfa ΑΕΛ κατά μια νίκη).
Στον Όμιλο 5-8 η Ολυμπιάδα Ν. κέρδισε με ανατροπή την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-1 σετ και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην 5η θέση. Η Αναγέννηση τερματίζει οριστικά στην 7η θέση.

Η πρόβα τελικού ήταν «γαλάζια»

Μέσα σε 1 ώρα και 07 λεπτά ο SabbiancoΑπόλλων επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας (όσους και η BetOnAlfaΑΕΛ αλλά ο SabbiancoΑπόλλων υπερτερεί κατά μια νίκη). Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής κέρδισε την Τρίτη την Ανόρθωση στην αποκαλούμενη και πρόβα τελικού του Κυπέλλου με 0-3 στο Αθλητικό Κέντρο της Ανορθώσεως στο ΑΤΙ.

Πλέον οι «γαλάζιες» χρειάζονται άλλη μια νίκη με τρίποντο 3-0 ή 3-1 στην τελευταία αγωνιστική που φιλοξενούν την Τεχνοοικία ΑΕΚ για να πανηγυρίσουν άλλο ένα τίτλο. Η Ανόρθωσις που σκέφτεται τον τελικό Κυπέλλου τερμάτισε οριστικά στην 4η θέση. 

Sabbianco Απόλλων γνωρίζοντας τα βαθμολογικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν από την Κυριακή και τη νίκη της BetOnAlfaΑΕΛ επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ έπαιξε πολύ σοβαρά στα δυο πρώτα σετ τα οποία κέρδισε σε 50 λεπτά 12-25 και 17-25 κάνοντας το 0-2. Η Ανόρθωσις προσπάθησε αλλά οι Λεμεσιανές ήταν ανώτερες,

Στο τρίτο σετ η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη κυριάρχησε πλήρως σε όλους τους τομείς κέρδισε εύκολα με 09 -25 και πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη με 0-3.

Τα σετ: 0-3 (12-25, 17-25, 09-25)

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Παπαγεωργίου, Κακουρή, Βούκοβιτς, Σταυρινίδου, Μαρ. Κολοκοτρώνη, Μπρατούνχινα – Λίμπερο Δαϋίδ.
Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα, Μανίταρου, Αγκούλο, Λαβρούκ – Λίμπερο: Λεωνίδου.

Για τον όμιλο τίτλου την Κυριακή 02 Απριλίου 2016 η BetOnAlfaΑΕΛ κέρδισε την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-1.

ΘΕΣΕΙΣ 5-8

Στην 5η θέση η Ολυμπιάδα Ν.

Oλυμπιάδα Νεαπόλεως ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τη φετινή σεζόν (σ.σ. την 20η αγωνιστική δεν θα αγωνιστεί) με νίκη επί της Αναγέννησης Δερυνειας με 3-1 σετ και ταυτόχρονα εξασφάλισε την 5η τιμητική θέση με 28 βαθμούς. Η Αναγέννηση πάλεψε πολύ τον αγώνα, κέρδισε το πρώτο σετ, αλλά έχασε και έμεινε 7η.

Oι Δερυνειώτισσες μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν τις γηπεδούχες κερδίζοντας το πρώτο σετ με 20-25 μετά από ενδιαφέρον ντέρμπι σε 25 λεπτά. Η ομάδα της Έφης Πέτρου ανασυντάχθηκε και παίζοντας με βάση τα στάνταρ απόδοσης που μας συνήθισε το τελευταίο διάστημα κέρδισε το σετ με 25-14 σε 16 λεπτά.

Ανατροπή για Νεαπολίτισσες
Στο τρίτο σετ τα πάντα γύρισαν και η Ολυμπιάδα κατάφερε να κάνει την ανατροπή κερδίζοντας με 25-22 σε 23 λεπτά. Ο αγώνας ήταν ενδιαφέρον με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα για το σετ.
Στο τέταρτο σετ πάλι ο αγώνας ήταν ενδιαφέρον με την Ολυμπιάδα να παίρνει το ζητούμενο με 25-21 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Τα σετ: 3-1 (20-25, 25-14, 25-22, 25-21)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(Ε.ΠΕΤΡΟΥ): Κεφάλα, Πέτρου, Νίστρομ, Χριστοδούλου, Ιωάννου, Χαραλάμπους, - Λίμπερο: Xρ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Oικονομίδου, Ψιλογένη, Ελ. Μαραγκού.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (ΕΛ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Μ. Λουκά, Ευσταθίου, Αντωνίου, Χατζηθωμά, Δημητρίου, Χρυσοστόμου – Λίμπερο: Xριστοφή. – Αλλαγές:


Για τον ίδιο όμιλο το ΘΟΙ Αυγόρου πήρε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνος μετά την αποχώρηση της Ε.Ν.Αγ. Αθανασίου.

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Β Κατηγορίας Γυναικών ο Μαραθώνας Κ. Β. κέρδισε εκτός έδρας το Πανεπιστήμιο Κ. με 2-3 σετ (14-25, 26-24, 15-25, 25-20, 14-16) και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Παφιακού – Εθνικού Λατσιών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ