1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
05-10-2013 22:16

Γιορντάνοφ : «Στόχος μας να επαναλάβουμε το τρέμπλ»

Από έξω παρακολουθούσε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ την προσπάθεια των συμπαικτών του. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί εξαιτίας ενός τραυματισμού. 

Οι δηλώσεις του στο volleynews.gr: 

Για τον αγώνα :

«Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι με 3-0. Αυτό είναι  το πιο σημαντικό για σήμερα. Αύριο έχουμε άλλον αγώνα με την ΑΕΚ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.  Σήμερα κερδίσαμε 3-0, πράγμα που σημαίνει ότι κάναμε πολύ λιγότερα λάθη από τους αντιπάλους και για αυτό το πήραμε.  Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και δεν έχουν σχέση μόνο τα λάθη. Ειδικά στο τελευταίο σετ κάναμε ελάχιστα».

Για τον τραυματισμό :

«Ο γιατρός μου θα κρίνει το πότε θα μπορέσω να αγωνιστώ. Προς το παρόν θα με προσέχει και θα δούμε πως πηγαίνει το πρόβλημα στις επόμενες μέρες.  Δυστυχώς δεν είναι εύκολο  να νιώθεις καλά από την πρώτη ημέρα του τραυματισμού. Ωστόσο εμπιστεύομαι τον γιατρό και είμαι σίγουρος πως θα μου επιτρέψει να παίξω όταν αυτός το θεωρήσει κατάλληλο».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να επαναλάβει ό,τι  έκανε πέρυσι :

«Για αυτό το λόγο βρισκόμαστε εδώ. Αυτός είναι ο στόχος μας, τον οποίον έχουμε θέσει από την αρχή. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά για να το καταφέρουμε» . 

ΦΙΟΡΕΛΑ ΜΑΛΟ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ