1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
05-10-2013 22:43

Χριστοφιδέλης: «Καλύτεροι από πέρσι»

Στο volleynews.gr μίλησε μετά τη λήξη του ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο Έλληνας ακραίος δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και σημείωσε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του : 

Για τον αγώνα:

«Είμαστε χαρούμενοι που η χρονιά ξεκίνησε με ένα θετικό αποτέλεσμα, πόσο μάλλον όταν η αντίπαλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός.  Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς γιατί η χρονιά θα είναι πολύ  πιο δύσκολη από την περυσινή. Τηρουμένων των αναλογιών ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά πάντα θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ :

«Είναι πολύ νωρίς για να περιμένουμε διαφορετικά πράγματα από τα σημερινά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας απόδοση και όχι του αντιπάλου. Θέλουμε να διατηρήσουμε ένα καλό επίπεδο και απ’ εκεί και πέρα πιστεύω θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάσει την ίδια και καλύτερη εικόνα από την περυσινή .

 

 

ΦΙΟΡΕΛΑ ΜΑΛΟ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ