1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-11-2013 01:00

Λάιος: «Απογοητευτική εμφάνιση» (video)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λάιος μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την κακή εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με την ΑΕΚ για το Λιγκ Καπ και εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει ανάκαμψη στο πρωτάθλημα και το ματς με τη Λαμία.
«Το παιχνίδι αυτό για μας ήταν μια ευκαιρία να παίξουν σχεδόν όλοι οι αναπληρωματικοί. Δύο μέρες στην προπόνηση έπαιζαν πάρα πολύ καλά. Σήμερα κατεβήκαμε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό για να κάνουμε το θαύμα. Φαίνεται ότι μόλις μπαίνουν οι πραγματικοί διαιτητές απέναντι και υπάρχει επισημότητα, κάτι μας τραβάει προς τα πίσω. Πρέπει κάποια στιγμή αυτό να το ξεπεράσουμε. Σήμερα η εμφάνιση ήταν απογοητευτική. Δεν είναι αυτή η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Στο ματς με τη Λαμία θα είναι η σύνθεση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο τελευταίο ματς για 1,5 σετ ήμασταν πολύ καλοί. Ελπίζω να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για βαθμολογική άνοδο»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ