1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2013 18:08

Αρσενιάδης:Να γίνουμε η μεγάλη έκπληξη και της εφετινής διοργάνωσης»

Να είναι πάλι η μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης στοχεύει ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης, μέσα από τις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στην Γλυφάδα για το εισιτήριο στο Φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ.
 «Μας περιμένει δύσκολο βράδυ. Η ΑΕΚ έχει υψηλούς στόχους και θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών της. Δεν έχουμε άγχος αλλά δεν είμαστε και αδιάφοροι. Θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη στη διοργάνωση και να προκριθούμε στο φάιναλ-4. Όταν συγκροτήθηκαν οι όμιλοι κανείς δεν υπολόγιζε πως μέχρι τον τελευταίο αγώνα θα διεκδικούσαμε την πρόκριση. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Καταφέραμε να επιβιώσουμε. Αυτό είναι ωραίο για την ομάδα μου. Στόχος μας είναι η νίκη. Το Λιγκ Καπ είναι σοβαρή και αναβαθμισμένη διοργάνωση και θέλουμε να πάμε στα τελικά που θα είναι μια γιορτή. Το ξέρουμε γιατί το ζήσαμε και πέρυσι που φτάσαμε μέχρι τον τελικό που έγινε στο Βραχάτι. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουμε να γίνουμε η μεγάλη έκπληξη και της εφετινής διοργάνωσης».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ