1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
21-11-2013 00:10

Κλαρούδας:«Δεν σταματάμε στο Final 4»

Ευχαριστημένος από την καλή εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιώργος Κλαρούδας μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά για το Λιγκ Καπ. Η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 και πήρε το εισιτήριο για το φάιναλ-4, κάτι που την ενδιέφερε από την αρχή, σύμφωνα με τον προπονητή της. 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Απόψε κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Πιέσαμε από την αρχή στο σερβίς, είχαμε καλή υποδοχή και κάναμε τα πράγματα εύκολα. Η ομάδα είχε ενέργεια, έβγαλε πάθος. Αυτό θέλουμε σε όλα τα ματς. Αν παίζουμε έτσι η νίκη θα έρχεται. Το ζητούμενο είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια. Το Λιγκ Καπ μας ενδιέφερε από την αρχή. Είναι επιτυχία που φτάσαμε στο φάιναλ-4 αλλά δεν σταματάμε εκεί».

Από την πλευρά του,ο Τζούλιαν Τόρες δήλωσε: 

«Το σημαντικό ήταν ότι ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε 2-3 μπλοκ που μας βοήθησαν να πατήσουμε καλά στα πόδια μας και να πιστέψουμε στη νίκη. Δεν κερδίσαμε μια τυχαία ομάδα. Τα καταφέραμε περιορίζοντας τα λάθη στο σερβίς και παίζοντας με πάθος. Την χρειαζόμασταν αυτή την επιτυχία μετά τις τελευταίες ήττες. Θα μας βοηθήσει και στο πρωτάθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ