1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
01-02-2015 19:47

Κυριακίδης: «Θα κρατήσουμε αυτή την απόδοση για να σωθούμε» (video)

Ως μία καλή ευκαιρία να φανεί το καλό πρόσωπο του Άρη θα είναι το παιχνίδι του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Γιάννη Κυριακίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να κρατήσει την εικόνα που είχε στο Λιγκ Καπ για να μπορέσει να σωθεί. 
«Στο πρώτο σετ ήμασταν αρκετά καλοί σε σέρβις και υποδοχή. Μπορέσαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο και να τελειώσουμε κάποιες κόντρα επιθέσεις. Συνεχίσαμε να είμαστε καλοί, αλλά ο Ολυμπιακός έγινε ακόμη καλύτερος στην υποδοχή και μπόρεσε να αναπτυχθεί καλύτερα. Δεν σταματήσαμε τον διαγώνιο σε κάποιες φάσεις, δεν τελειώσαμε κάποιες μπάλες. Είχαμε καλή απόδοση σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Θα κρατήσουμε αυτό και θα το πάρουμε μαζί μας στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να καταφέρουμε το στόχο μας. Με βάση αυτή την εικόνα μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ εύκολα. Το θέμα είναι να ξεπεράσουμε οσα προβλήματα έχουμε. Φιλοδοξούμε ότι θα διορθωθούν, αλλιώς αν διογκωθούν θα δούμε μία πολύ χειρότερη εικόνα. Θα κρατήσουμε αυτή την απόδοση για να μπορέσουμε να σωθούμε».

Όσο για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Κυριακίδης είπε: «Ο αγώνας Κυπέλλου είναι κάτι διαφορετικό. Εμάς κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο θα το δούμε σαν το παιχνίδι του Λιγκ Καπ, μία ευκαιρία να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ