1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2023 02:01

Ορφανός-Μαυροβουνιώτης : «Η ψυχραιμία μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη»

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός σχολίασε για την πρόκριση στον ημιτελικό κόντρα στο Μίλωνα:

 « Ήμασταν 1-0 πίσω, το δεύτερο σετ κρίθηκε εντελώς στις λεπτομέρειες και με άσο του Καπετανίδη. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν κάτι που το θέλαμε. Παρασυρθήκαμε λίγο στο κομμάτι ότι σήμερα ο Μίλωνας δεν είχε τον Γιορντάνοφ, δεν είχε και λίμπερο τον Χανδρινό οπότε παρασυρθήκαμε ότι μπορεί να έρθει πιο εύκολα σήμερα η νίκη αλλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αντικατέστησαν τους δύο αυτούς παίκτες.

Νομίζω ότι και πάλι προς το τέλος του παιχνιδιού ήταν πολύ κοντά στο να γυρίσει το τέταρτο σετ με τα αλλεπάλληλα καλά σερβίς του Νανόπουλου πήγε να γίνει η ζημιά στο τέλος, ευτυχώς δείξαμε ψυχραιμία, τελείωσε το ματς και η πρόκριση ήρθε στα χέρια μας.

Όταν είσαι στα ημιτελικά όλα μπορούν να συμβούν, ένα παιχνίδι είναι γιατί όχι άμα βρεθούμε σε μια καλή μέρα γιατί να μη το διεκδικήσουμε,  αυτό θα κάνουμε δηλαδή, ο στόχος είναι με οποία ομάδα κληρωθουμε να παίξουμε να τα δώσουμε όλα για να βρεθούμε στον τελικό. Το πιο σημαντικό για εμάς και ο στόχος ο μεγάλος είναι το πρωτάθλημα, παίζουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με την Ορεστιάδα, με μια ομάδα που θεωρώ πάνω- κάτω έχουμε τους ίδιους στόχους οπότε αυτό κάνει το ματς εντός έδρας με διπλή σημασία». 

Ο αρχηγός του Πήγασου Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης: « Σίγουρα ήταν ένα σετ το οποίο έδειχνε να γέρνει από την αρχή σε εμάς, καταφέραμε να το κάνουμε ντέρμπι δεν ξέρω μάλλον για να αυξήσουμε την τηλεθέαση, τι να πω. Η αλήθεια είναι ο Μίλωνας έπαιξε πολύ καλά στις τελευταίες φάσεις, κάτι απίστευτα σερβίς από τον Νανόπουλο τα οποία κατέληξαν και σε άσο.

Ευτυχώς είχαμε τη διαφορά, καταφέραμε και βγήκε η μπάλα στην τελευταία φάση, έγινε η επίθεση. Δεν έγινε κάτι διαφορετικό απλά κατέληξε το σετ και το ματς στα χέρια μας. Αν και καθημερινή είχε πνοή το γήπεδο κάτι που μας ευχαριστεί, μας χαροποιεί ιδιαίτερα, θέλουμε κοντά μας τον κόσμο της Πολίχνης και όλης ας πούμε της δυτικής Θεσσαλονίκης, θέλουμε να είναι όλοι εδώ, να μας βοηθάνε και να μας σπρώχνουν προς τη νίκη.

Σίγουρα είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε σε άλλη μια διοργάνωση στις τέσσερις ομάδες, δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις, κρατάμε το ελληνικό στοιχείο, είμαστε μια οικογένεια, προσπαθούμε, είμαστε καλοί παίκτες ταιριάζουμε και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Ευελπιστούμε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη και στο πρωτάθλημα που σίγουρα είναι ο πιο μεγάλος στόχος, να πάρουμε όσο μεγαλύτερη συγκομιδή για να είμαστε άνετοι και ατενίζουμε το μέλλον».

 

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ