1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2013 16:55

Δύο στα δύο για τους έφηβους του Παμβοχαϊκού

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα των Εφήβων του Παμβοχαϊκού το Περιφερειακό Πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο και μάλιστα, με δύο εκτός έδρας νίκες. Συγκεκριμένα, το Σάββατο στο Κιάτο νίκησε την ομάδα του Άρατου με 3-0 και την Κυριακή ταξίδεψε στην Ναύπακτο, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας με 3-1.

ΑΡΑΤΟΣ 1893 - ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 0 - 3

Χαλαρά ξεκίνησε το πρώτο σετ η ομάδα Παμβοχαϊκού και με αρκετά λάθη, όμως με βελτίωση στο σερβίς δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 19-25. Στο δεύτερο σετ μπήκε δυνατά και με καλή υποδοχή και σερβίς επικράτησε άνετα με 15-25. Το τλευταίο σετ, διαδικαστικού χαρακτήρα, τελείωσε με 18-25.


ΦΟΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 1 – 3

Μέσα σε 20 ώρες, η ομάδα των Εφήβων αναγκασμένη από το στενό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος αντιμετώπισε στην Ναύπακτο την τοπική Φ.Ο.Ν. ΟΜΟΝΟΙΑ και παρόλα αυτά, βγήκε νικήτρια με 1-3 σετ. Η ομάδα του Χατζημιχάλη είχε άσχημο ξεκίνημα με κακή άμυνα και υποδοχή, με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο σετ με 25-15. Γρήγορα όμως, η ομάδα ανέκαμψε με βελτίωση όλων των γραμμών και σοβαρότητα στο παιχνίδι της, επέβαλε το ρυθμό της, με αποτέλεσμα να κερδίσει τα επόμενα τρία σετ (16-25, 19-25 και 22-25) επί ενός πολύ καλού αντιπάλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ