1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-10-2013 11:52

Δυναμικό ξεκίνημα για τις νεανίδες της ΦΕΙ

Το μεγαλύτερο ηλικιακά  Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Περιφέρειας αυτό των Νεανίδων, άρχισε για την  Φ.Ε.Ιωαννίνων , η οποία αγωνίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κέρκυρα με αντίπαλο την πάντα μαχητική και υπολογίσιμη ομάδα της Βολίδας , την οποία κέρδισε με 3-0

Παρά το γεγονός ότι ο πρώτος αγώνας κρύβει πολλές φορές  εκπλήξεις , συνδυαζόμενο με την πολύ μικρή ηλικία των κοριτσιών της Φ.Ε.Ι., αφού οι περισσότερες είναι Κορασίδες και τέσσερις Παγκορασίδες ,  εν τούτοις κατά διαστήματα οι αθλήτριες της Φ.Ε.Ι.  έδειξαν μεγάλη ωριμότητα και δεν πιέστηκαν σε κανένα σημείο του ματς .   Στο πρώτο σετ  οι αθλήτριες της ΦΕΙ ήταν καταιγιστικές και με κύριο όπλο το πιεστικό τους σερβίς , μαζί με τις καλές επιλογές στην επίθεση , έδωσαν τη μεγάλη διαφορά 25-7 .

Στο δεύτερο σετ  τα λάθη των αθλητριών της ΦΕΙ  με τις πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και η εξαιρετική προσπάθεια των αθλητριών της Κέρκυρας , φρόντισαν ώστε έως τα μέσα του σετ οι ομάδες να συμβαδίζουν .  Στο τέλος όμως  υπερίσχυσε η ανωτερότητα  της Γιαννιώτικης ομάδος που πήρε το σετ με 25-19 .

Στο τρίτο σετ  η ΦΕΙ δεν άφησε περιθώρια για ελπίδες της Βολίδας και με καλή απόδοση το κατέκτησε εύκολα με σημαντική διαφορά  25-14 .

Φ.Ε.Ι  (Δημήτρης Καλογήρου):  Τάσση Μαριάνθη,  Κύρλα Έλενα , Δριγκοπούλου Γεωργία , Χριστοδούλου Κατερίνα ,  Νούγια Άννα , Κόντου Ιωάννα , Τάσση Άννα (Λίμπερο) , Λαγού Αρετή , Μάστορα Αθηνά,  Ράπτη Δέσποινα , Τσουβέλη Μαρία .
ΒΟΛΙΔΑ (Σπύρος  Καρδάμης):  Πήλου , Κομπολίτη , Καρύλη , Μπάκολη , Προσωπάρη, Μαύρο , Ντάμα, Παντελιού, Παπαδοπούλου, Κροκίδη .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ