1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-01-2014 13:55

Ποδαρικό με δύο νίκες για την Άρτα

Καλύτερο ποδαρικό δεν θα μπορούσε να φανταστεί για το 2014 η ΑΡΤΑ VOLLEY, αφού οι Παίδες πετύχανε δύο νίκες επί του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων στα Γιάννενα με 3-2 και του Ερμή στην Ηγουμενίτσα με 3-0 σετ, μένοντας αήττητοι στο πρωτάθλημα, όπου έχουμε πλέον τρεις νίκες.
Καλύτερο ποδαρικό δεν θα μπορούσε να φανταστεί για το 2014 η ΑΡΤΑ VOLLEY, αφού οι Παίδες πετύχανε δύο νίκες επί του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων στα Γιάννενα με 3-2 και του Ερμή στην Ηγουμενίτσα με 3-0 σετ, μένοντας αήττητοι στο πρωτάθλημα, όπου έχουμε πλέον τρεις νίκες.Καλύτερο ποδαρικό δεν θα μπορούσε να φανταστεί για το 2014 η ΑΡΤΑ VOLLEY, αφού οι Παίδες πετύχανε δύο νίκες επί του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων στα Γιάννενα με 3-2 και του Ερμή στην Ηγουμενίτσα με 3-0 σετ, μένοντας αήττητοι στο πρωτάθλημα, όπου έχουμε πλέον τρεις νίκες.

Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων – Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY
Σε ένα παιχνίδι πολύ καλό με φάσεις διαρκείας και αρκετές διακυμάνσεις  στο σκορ η  ΑΡΤΑ VOLLEY  νίκησε στα Γιάννενα τον Α.Γ.Σ.Ι. με 3-2 σετ για τοπρωτάθλημα Παίδων. Και ήταν κρίμα που το παιχνίδι έγινε στη σχολική αίθουσα του 3ου Γυμνασίου Ιωαννίνων και όχι στο Ε.ΑΝ.Κ.Ι., όπου θα μπορούσαν να το παρακολουθήσουν περισσότεροι φίλαθλοι.

Ο Α.Γ.Σ.Ι. πήρε το 1ο σετ με 25-22, η ΑΡΤΑ VOLLEY  αντέδρασε και με τον ίδιο τρόπο 22-25 ισοφάρισε σε 1-1. Η κακή μέρα του Λάμπρου Αθανασίου του πιο έμπειρου από την ομάδα της Άρτας, επηρέασε και τους υπόλοιπους, που κάνοντας πολλά λάθη κυρίως επιθετικά  το 3ο σετ με 25-15 πήγε στον Α.Γ.Σ.Ι..

Στο 4ο σετ  ο Α.Γ.Σ.Ι. προηγήθηκε 15-9 και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με νικητή την Γιαννιώτικη ομάδα. Ο Δραγατάκης όμως πήρε προσωπικά το παιχνίδι- ξύπνησε από τον λήθαργο και τους υπόλοιπους και με τελειωμένες όλες σχεδόν τις επιθέσεις άλλαξε την κατάσταση και με 17-23 η ΑΡΤΑ VOLLEYπέρασε μπροστά. Ο Α.Γ.Σ.Ι. με τον Μάντζιο από το σερβίς προσπάθησε να μπει και πάλι στην διεκδίκηση του σετ, μείωσε σε 20-23, όμως ένα πλασέ τουΚαραμπά και ένα μπλοκ του Ζαχάρου δώσανε το σετ με 20-25 στην Αρτινή ομάδα που ισοφάρισε σε 2-2 σετ. 

Στο 5ο σετ μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και ήταν η Αρτινή, προηγήθηκε 4-12 και εύκολα κέρδισε το σετ  10-15 και τον αγώνα με 2-3 σετ.

Ερμής Ηγουμενίτσας - Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY

Για δύο σετ η ΑΡΤΑ VOLLEY έπαιξε θαυμάσιο Βόλεϊ και κυρίαρχη σε όλους τους τομείς κατέκτησε τα σετ 09-25, 07-25, κάνοντας ελάχιστα λάθη. Στο 3ο  παρότι προηγήθηκε 1-6, χαλάρωσε και ο Ερμής προηγήθηκε 13-7, αναγκάζοντας τον προπονητή της Άρτας Αποστόλη Πορτοβάρα να πάρει το 1ο του time-out. Οι οδηγίες για πολλούς πρώτους χρόνους είχανε αποτέλεσμα με τους Ζαχάρο, Κομζιά να είναι ανίκητοι πάνω στο φιλέ ισοφάρισε 15-15. Μάλιστα προς το τέλος προηγήθηκε η ΑΡΤΑ VOLLEY 21-24, αλλά δεν είχε την υπομονή να το τελειώσει και ο Ερμής ισοφάρισε 24-24. Το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην εμπειρία της Αρτινής ομάδος, που αρχικά με ένα μπλοκ άουτ του Αθανασίου και μετέπειτα με ένα άσσο του Μαζιώτη τελείωσε το σετ 25-27 και το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ