1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-03-2014 23:35

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου:«Είμαστε δεμένη ομάδα και τα καταφέραμε» (video)

Χαρούμενη για την πρώτη θέση και τη συμμετοχή του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας δήλωσε η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου. Η πασαδόρος του Ηρακλή, μεταξύ άλλων δήλωσε πως για εκείνη προέχει το final 4 του Κυπέλλου με τον σύλλογο της. 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το περιμέναμε σαν τελικό, αλλά παίξαμε καλά. Στο πρώτο σετ παίξαμε αρκετά καλά, στο δεύτερο χαλαρώσαμε λίγο, αλλά τα καταφέραμε. Αν και νεανική είμαστε μία πολύ δεμένη ομάδα κι έτσι τα καταφέραμε. 

Νιώθουμε πολύ ωραία με τη νίκη μας, την οποία δεν περιμέναμε. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ήμασταν καλές και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Η συνέχεια είναι στην Πορτογαλία, και χαιρόμαστε που και τα αγόρια του Κολλεγίου θα είναι εκεί. 

Για μένα προέχει το Κύπελλο με την ομάδα μου τον Ηρακλή. Μετά έχω το Παγκόσμιο με το σχολείο, και στη συνέχεια υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, που είναι εξίσου σημαντικές. 

Όσο για τις σπουδές, δεν θα δώσω Πανελλήνιες. Θα φύγω στην Αμερική να σπουδάσω προπονητική ή αθλητικό management. Θα προσπαθήσω μέχρι όποια ηλικία μπορέσω, να συνεχίσω να παίζω και μετά να δουλέψω. Αλλιώς να τα συνδυάσω, γιατί όλα είναι στο χώρο του βόλεϊ». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ