1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2014 19:56

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο με τις υποδομές βόλεϊ και μπάσκετ της Παναχαϊκής

Η περασμένη Δευτέρα (6/10) ήταν η 1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και τα σχολεία όλης της χώρας πραγματοποίησαν εκδηλώσεις με θεματικό άξονα «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».


Στο κλειστό γυμναστήριο της Παναχαϊκής, οι ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ της «βασίλισσας» υποδέχτηκαν το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών (βρίσκεται στην οδό Σολωμού) και μαζί πέρασαν αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών μπάσκετ Μάρκος Μυκωνιάτης, η προπονήτρια ακαδημιών βόλεϊ Στεφανία Μωραΐτη και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Μαρία Ρεμπούτσικα, υποδέχτηκαν το σχολείο της περιοχής του Σκαγιοπουλείου, με τα 260 περίπου παιδάκια να γεμίζουν την Αγυιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Μάρκου Μυκωνιάτη προς τους μικρούς μαθητές, σχετικά με την ισότητα και την διαφορετικότητα.

Στο τέλος, όλοι οι μαθητές απόλαυσαν παιχνίδι στο κλειστό και στο ανοικτό γήπεδο της ΠΓΕ, υπο την επίβλεψη των δασκάλων τους και των ανθρώπων της «κοκκινόμαυρης» ομάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ