1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-03-2016 13:19

Προελαύνουν οι Μακεδόνες Αξιού (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.
Την πρώτη μέρα του Φάιναλ Φορ Κορασίδων της ΕΠΕΣΘ στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλ. Νικολαΐδης» παρουσία πολλών θεατών στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, το φαβορί της διοργάνωσης οι Μακεδόνες Αξιού νίκησαν την περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος, την ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων με σκορ 3-1 (25-17, 23-25, 25-16, 25-19).

 

Διάρκεια 108΄ λεπτά. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού η ομάδα των Κυμίνων ήταν καλύτερη, αλλά η Ελπίδα πάλεψε μεν το παιχνίδι αλλά έκανε αρκετά λάθη και ίσως της έλειπε η εμπειρία και η αλληλοκάλυψη, αν  και είχε σε πολύ καλή μέρα επιθετικά την Κωνσταντίνα Τσιφλικιώτη. Μόνο στο δεύτερο σετ στο οποίο αν και βρέθηκε να χάνει με 22-18, με ένα σερί 7 - 1 κατάφερε να το γυρίσει και να ισοφαρίσει προσωρινά.

Μακεδόνες Αξιού: Μπορμπόκη Στ., Σταμάτη, Μητακίδου, Γκόλτσιου, Παπαδοπούλου (C), Μόσχου, Καλτσώνη, Καραφουλίδου, Ευθυμιάδου (λ), Ρίσκου, Καραγκούνη, Μπορμπόκη Ε, Αντωνιάδου, Μπέγκα (λ) Προπονητής: Γιάννης Βαγγέλης. Βοηθός: Μανώλης Σκουλικάρης

Ελπίς Αμπελοκήπων: Παπάζογλου, Μήτσκου (λ), Ιασωνίδου, Αρμουτσή, Κοκαβέση, Σουπιώνη, Σκεφαλέ (C), Χυτίρογλου, Σκλόπη, Τσιφλικιώτη, Αμπεριάδου, Καλομοίρη, Σαλαγκούδη, Δριντσούδη, Σκιαδά, Ευγενίδου (λ), Σπυρίδωνος. Προπονητής Γιώργος Τελεμούδης.

Πολύ καλή  η διαιτησία του Εμμανουήλ Μπέλλου και Νίκου Κουκουμάκα.  Σημειωτής: Εύη Κακάτσιου.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής των Μακεδόνων Αξιού Γιάννης Βαγγέλης δήλωσε: Μπήκαμε με το δεξί στην διοργάνωση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιγνίδι, πιέσαμε στο σέρβις, αλλά χαλαρώσαμε στο δεύτερο με αποτέλεσμα να το χάσουμε. Στο τρίτο και τέταρτο σετ όμως μας βοήθησε πολύ στην επίθεση η διαγώνιός μας Άλκηστη Καραφουλίδου και με πού καλή άμυνα κερδίσαμε τον αγώνα. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην Ελπίδα.


 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ