1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2016 19:05

Ο Ηρακλής Ιωαννίνων πρωταθλητής κορασίδων ΕΣΠΕΔΕ

Τον 26ο τίτλο σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα κέρδισε ο Ηρακλής Ιωαννίνων και μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ στην πορεία προς το κύπελλο
. Κέρδισε στον τελικό την ομάδα του ΓΑΣ με 0-3 ( 13-25, 13-25, 13-25 ). Παρά την βασική απουσία της διεθνούς Φοίβης Καρατζόγλου (λόγω τραυματισμού), οι αθλήτριες ήταν σοβαρές και η ανωτερότητά τους δεν αμφισβητήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Είναι ο δεύτερος τίτλος της χρονιάς μετά το πρωτάθλημα των νεανίδων που επίσης κατακτήθηκε χωρίς την απώλεια σετ.

Στον μικρό τελικό ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας επικράτησε με 3-2 της Άρτας σε ένα παιχνίδι που πήγε να γίνει η πλήρης ανατροπή καθώς, αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ, ισοφαρίστηκε σε 2-2,  αλλά τελικά κατέκτησε την τρίτη θέση. 

Ο φίλαθλος κόσμος έδωσε βροντερό «παρών» γεμίζοντας το κλειστό της Λιμνοπούλας δείχνοντας ότι διψά για παρόμοιες διοργανώσεις που προάγουν το άθλημα, αλλά και τον κόπο των αθλητών.

Η ΕΣΠΕΔΕ σε απονομή που έγινε μετά το τέλος των αγώνων παρέδωσε στις δύο πρώτες ομάδες μέσω των εκπροσώπων της, Κυπριανό Κώστα και Γώγο Γιώργο, κύπελλα, αλλά και μετάλλια σε όλους τους αθλητές και προπονητές των τριών πρώτων ομάδων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ