1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2016 20:47

Πρωταθλητές ΕΠΕΣΘ οι παμπαίδες του Ηρακλή

Ο Ηρακλής νίκησε τον ΠΟ Μουδανιών με 3-1 και αναδείχτηκε πρωταθλητής Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ, στο Final Four που ολοκληρώθκε το Σάββατο στο γυμναστήριο "Αινείας" της Μηχανιώνας, με συνδιοργανωτές την ΔΥΠΠΑΚΗΘ του Δήμου Θερμαϊκού και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Οι "κυανόλευκοι" έχασαν το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία και καθαρό μυαλό απέναντι στην καλή αλλά πιο άπειρη ομάδα της Χακιδικής. Ηταν ο 9ος τίτλος για τον Ηρακλή και ο πρώτος μετά από τρία χρόνια και δύο χαμένους τελικούς. MVP αναδείχτηκε ο πασαδόρος του Ηρακλή, Αγγελος Στεφανίδης.

Τα σετ: 3-1 (23-25, 25-15, 25-19, 25-17)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανθάτης): Βαρβεσιώτης, Στεφανίδης, Καλαϊτζίδης, Κονιόρδος, Φραγκουλίδης, Αθανασίου - Λιούτας, Μαδίτσης.
ΠΟ ΜΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Ροδοβίτης: Τερτίρογλου, Δ. Θωμαδάκης, Κοτζάι, Πελέκας, Τσαχλάρης, Κασκανιώτης - Μπόγκους, Ιατρού, Αθανασιάδης.

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο περυσινός πρωταθλητής Αίας Ευόσμου, μετά τη νίκη του με 3-1 επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Τα σετ: 3-1 (25-20, 17-25, 27-25, 25-21)

ΑΙΑΝΤΑΣ (Σδραυκάκης): Ν. Σδραυκάκης, Αθανασιάδης, Καλαγασίδης, Ζλατίντσης, Καραολάνης, Πεντίδης - Ασραδίνογλου, Ζαχαρόπουλος, Βαμβατήρας, Γ. Σδραυκάκης
ΕΛΠΙΔΑ (Μαμάης): Φελεκίδης, Σιμητός, Αθανασίου, Πούλος, Ρετζέπης, Μαγδαλιανίδης - Χατζηνάκος, Θ. Μυλωνάς, Θεοδ. Μυλωνάς.

mvp stefanidis

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ