1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-06-2016 16:41

Οι απονομές της ΕΠΕΣΘ (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας
Μετά από ψηφοφορία μεταξύ των προπονητών των τεσσάρων ομάδων και των ομοσπονδιακών τεχνικών, πολυτιμότερη παίκτρια του Φάιναλ Φορ αναδείχθηκε η Ελένη Μπάκα του Άρη. Την απονομή έκανε  ο Βασίλης Χριστόπουλος Περιφερειακός Ομοσπονδιακός  Προπονητής.
Την απονομή του Κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ κ. Βαγγέλης Ντινόπουλος.

Την πρώτη θέση και Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του Άρη. Την απονομή των μεταλλίων και διπλωμάτων συμμετοχής πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ κ. Βαγγέλης Ντινόπουλος και ο ταμίας του Δ.Σ. της ΕΠΕΣΘ Στέλιος Δημητριάδης.

Την δεύτερη θέση και Αργυρό Μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του Ναύαρχου Βότση. Την απονομή των μεταλλίων και διπλωμάτων συμμετοχής έκαναν  ο ταμίας του Δ.Σ. της ΕΠΕΣΘ Στέλιος Δημητριάδης και το μέλος της ΕΠΕΣΘ Βαγγέλης Δημόπουλος.

 Την τρίτη θέση και Χάλκινο Μετάλλιο ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης. Την απονομή έκανε ο ταμίας του Δ.Σ. της ΕΠΕΣΘ Στέλιος Δημητριάδης.

Την τέταρτη θέση κατέλαβε η Ελπίς Αμπελοκήπων. Τα αναμνηστικά διπλώματα  απένειμε το μέλος της ΕΠΕΣΘ Βαγγέλης Δημόπουλος.

IMG_6357.jpgG.G..jpgIMG_6336.jpgG.G..jpgIMG_6397.jpgG.G..jpgIMG_6347.jpgG.G..jpgIMG_6372.jpgG.G..jpgIMG_6403.jpgG.G..jpgIMG_6363.jpgG.G..jpgIMG_6342.jpgG.G..jpgIMG_6422.jpgG.G..jpgIMG_6413.jpgG.G..jpgIMG_6388.jpgG.G..jpgIMG_6381.jpgG.G..jpg


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ