1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2021 13:46

ΕΣΠΕΠ: Πρωταθλητής στις νεάνιδες ο Απόλλων Πατρών

Με πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα βόλεϊ νεανίδων του Απόλλωνα Πατρών νίκησε  3-0 (25-8,25-12, 25-12) τον Ερμή Πατρών, στον τελικό του Final-4 της ΕΣΠΕΠ, και κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας Πελοποννήσου.

Στον αγωνιστικό τομέα οι αθλήτριες του Απόλλωνα ήταν καλύτερες σε υποδοχή, επίθεση αλλά και σερβίς με αποτέλεσμα να πάρουν άνετα και τα τρία σετ, φτάνοντας εύκολα στο τελικό 3-0.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών Χρήστος Καράβολας χρησιμοποίησε τις εξής: Παπαλεξάτου Αγγελική (αρχηγός), Μαυροειδή Άννα, Μπρούμα Χριστιάννα, Αγγελοπούλου Γεωργία, Σπυροπούλου Μαρία, Κουραχάνη Κέλλυ (λίμπερο), Λεκκα Ανδριάνα, Κουρκουλου Έλενα, Σερεμετη Αποστολια, Μπρουμα Ηρώ, Αγγελοπούλου Ραφαηλίνα, Σκούρα Νάσια, Σιδεράκη Κάτια, Στεφανίδη Αριάδνη και Αθηνά Αγγελοπούλου.Μάλιστα τόσο ο Απόλλων, όσο και ο Ερμής εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Την απονομή του κυπέλλου στις αθλήτριες του Απόλλωνα  έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ, Θεόδωρος Κανελλόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ