1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2013 22:15

Ο Κόβαζιτς στο camp της Αιγιναίας - Σαρωνικός (video)

Με τη συμμετοχή του διεθνούς φήμης προπονητή κυρίου Ζόραν Κόβασιτς, ξεκίνησε το καλοκαιρινό volley camp που διοργανώνει η Αιγιναία - Σαρωνικός στο κλειστό προπονητήριο του ΕΠΑΛ.


Ο κύριος Ζόραν Κόβασιτς εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία και το μέλλον της ομάδας volley της Αίγινας, καθώς και της δυναμικής που μπορεί να έχουν στο μέλλον οι αθλήτριες της ομάδας.

Παράλληλα παρουσίασε τους ουσιαστικούς στόχους αυτού του προγράμματος, τη μεθοδολογία της προπόνησης, τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος στο camp, αλλά και τις δυνατότητες που έχει η Αίγινα για την ανάπτυξη ενός τουριστικού προϊόντος που θα προέρχεται μέσα από τον αθλητισμό.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη.

9 σχόλια

  • Comment Link dim13 Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 18:49 posted by dim13

    Dragonas η η Γιώτα όταν ήρθε Αθήνα ήξερε ήδη βόλει και ήδη ήταν βασική στην α1.Η Λαμπρούση,η Καραγκούνη,η Διώτη,η Καββαδία και η Βαρουδάκη με το Ζόραν έκαναν τα πρώτα τους βήματα ως βασικές στην γυναικεία ομάδα.O Χουντουμάδης πέρα από την Ιβάνοβα και τη Νομικού είχε βασικές μόνο ακριβές ξένες και ελληνίδες που ήξεραν ήδη βόλει.Στον Παναθηναικό με τις μικρές δεν κατάφερε τίποτα.

  • Comment Link Dragonas Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 10:00 posted by Dragonas

    dim13 εμαθε δηλ την λαμπρουση την κουντουρα την γιωτα την βαρουδακη την καββαδια την καραγκουνη την ρογκα βολλευ;απο εφημεριδα τα μαθαινεις τα νεα;ειναι τυχαιο που καμμια ομαδα δεν τον θελει στη α1;θες να μου πεις ποια ξαναρωτω ποια παικτρια εβγαλε τα τρια αυτα χρονια;ασε λοιπον τυις θεωριες και πες κανα ονομα να μαθουμε και εμεις οι απεξω ποια τελεντα ανεδειξε

  • Comment Link Libero Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 06:41 posted by Libero

    Για ρωτήστε και λίγο καμια παίχτρια το τι παιδαγωγός είναι...τι βρίσιμο ρίχνει στα κορίτσια, πως τις ταπεινώνει και τι λένε οι παίκτριες του απο την Σερβία για το πως έφυγε και γιατι δεν γυρνάει πίσω.
    Το ότι φωνάζει μέσα στην προπόνηση και δεν του μιλάει κανένας γιατι απλά δεν τον καταλαβαίνει δεν παει να πει οτι είναι καλός προπονητής.

  • Comment Link dim13 Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 23:44 posted by dim13

    dragones σε όλες τις μικρές της κηφισιάς με εξαίρεση την Νομικού και την Ιβάνοβα.

  • Comment Link dimitriou Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 21:05 posted by dimitriou

    Ζόραν....Μακράν,,ο καλύτερος προπονητής.Σημείο αναφοράς...τι τον συγκρίνετε με διαφορους άλλους ? έλεος...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ