1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-08-2013 11:32

Με Μπλάμη στην ανάπτυξη ο ΖΑΟΝ

Η Πηνελόπη Μπλάμη, η πρώην αρχηγός του ΖΑΟΝ, μία από τις αξιολογότερες ελληνίδες αθλήτριες  ανέλαβε προπονήτρια των τμημάτων Κορασίδων και Παγκορασίδων του συλλόγου.

Η 256 φορές διεθνής με την Εθνική Ομάδα, διετέλεσε αρχηγός της Ομάδας του ΖΑΟΝ που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2001 και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Α1 με τον Ιωνικό την περίοδο 91-92.

Ο Πρόεδρος του ΖΑΟΝ κ. Κώστας Αναστασίου δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι ιδιαίτερα, που μια δική μας αθλήτρια, που τίμησε όσο λίγες το Σύλλογό μας, αναλαμβάνει σήμερα τις ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων. Είμαι βέβαιος ότι οι επιτυχίες αυτών των κοριτσιών με την καθοδήγηση της κ. Μπλάμη, θα είναι ακόμη περισσότερες και ακόμη πιο σημαντικές. Της εύχομαι καλή συνεργασία και καλή δουλειά, για το καλό του ΖΑΟΝ Κηφισιάς. Είμαστε δίπλα στα παιδιά, διακριτικά και ουσιαστικά. Στόχος μας και μοναδικός σκοπός είναι να προάγουμε το αθλητικό πνεύμα».

Στις Ακαδημίες του ΖΑΟΝ προπονητής θα είναι ο κ. Θάνος Κατσαούνης, ενώ στο ίδιο τμήμα θα εξακολουθήσει και ο κ. Κώστας Κατερίνης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ