1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-04-2014 16:41

Αναβολή λόγω βλάβης

Το προγραμματισμένο για χθες (Τετάρτη) φιλικό παιχνίδι της Προεθνικής Παίδων βόλεϊ Νοτιοδυτικής Ελλάδας με τον Ερμή Ηγουμενίτσας στο κλειστό γυμναστήριο της Πρέβεζας, αναβλήθηκε τελικώς, λόγω... βλάβης (!) στο λεωφορείο που μετέφερε στην Πρέβεζα από την Πάτρα τα παιδιά της Εθνικής.

Το www.atpreveza.gr επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Άρη Αγγελόπουλο, ο οποίος μας ανέφερε: «Θέλαμε πάρα πολύ να γίνει στην Πρέβεζα αυτό το φιλικό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς είχαμε την ατυχία με τη βλάβη του λεωφορείου και δεν ξεκινήσαμε από την Πάτρα. Ορισμένοι γονείς πρότειναν να ξεκινήσουμε με τα ιδιωτικά μας αυτοκίνητα, κάποιοι αντέδρασαν και όπως καταλαβαίνετε θα ήταν μεγάλη ευθύνη να γίνει έτσι αυτό το ταξίδι. Ζητούμε συγνώμη από το φίλαθλο κοινό της Πρέβεζας. Κάποια στιγμή θα παίξουμε και εκεί».

Πηγή: atpreveza.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΑΡΗΣ. Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 10:52 posted by ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΑΡΗΣ.

    Παρόλο που διαφαίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον προπονητή, για μετάβαση της ομάδας στην Πρέβεζα, δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε.
    Άραγε ποιος ήταν υπεύθυνος του κλιμακίου για την μετακίνηση;
    Η ΕΟΠΕ ή η ΕΣΠΕΠ;
    Η δικαιολογία ότι χάλασε το πούλμαν μήπως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά δεν έγινε η μετάβαση λόγο Οικονομικών;
    Αποτελεί μεγάλη ντροπή για τους ανθρώπους του βόλεϊ να ανέχονται από μια μικρή μερίδα Διοικούντων να διασύρουν το άθλημα.
    Να απογοητεύουν παιδία και γονείς που ήθελαν να μετακινηθούν στην Πρέβεζα αλλά και όλους εμάς που τους περιμέναμε να χαρούμε και να διασκεδάσουμε με τον αγώνα στην πόλη μας.
    Λίγη τσίπα εάν είχαν θα έδιναν και τις παραιτήσεις τους σαν ένδειξη διαμαρτυρίας σ’ αυτά που συμβαίνουν στον Αθλητισμό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ