1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2014 18:45

Καλμαζίδης: «Μεγάλη η διαφορά σε ατομικό επίπεδο»

Αρκετά ικανοποιημένος, παρά τη νέα ήττα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μας των γυναικών, Γιάννης Καλμαζίδης, ενώ στάθηκε στη μεγάλη διαφορά δυνατοτήτων μεταξύ των δικών του αθλητριών και των ξένων.
«Σήμερα τουλάχιστον ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Με εξαίρεση το πρώτο σετ, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να ξεφύγει στο σκορ, ενώ πήραμε κι ένα σετ. Παλέψαμε κάθε πόντο και ταρακουνήσαμε τον αντίπαλο. Δείξαμε πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης και πως μπορούμε να καταφέρουμε κάποια πράγματα», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Αλλά και πάλι, διαπιστώσαμε πως η διαφορά επιπέδου είναι μεγάλη. Κι όχι τόσο στο ομαδικό κομμάτι, όσο στο ατομικό. Είδαμε πως οι αντίπαλες χτυπούσαν δυνατά και ψηλά, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν τα δικά μας κορίτσια. Πάντως, είμαι ευχαριστημένος από τις ατομικές προσπάθειες των κοριτσιών, καθώς έδειξαν πως έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν».

1 σχόλιο

  • Comment Link fotis41 Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 15:49 posted by fotis41

    Γειά σου μεγάλε προπονηταρά με τις διαπιστώσεις σου.Η βελτίωση θα έρθει προσεχώς με τον νέο προπονητή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ