1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2014 23:10

Δρίκος: «Να αγχωθεί η Σλοβακία και όχι το αντίθετο»

Την ανωτερότητα της Εσθονία παραδέχθηκε ο Σωτήρης Δρίκος μετά την ήττα με 3-1. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε πως η Εθνική αγωνίστηκε καλά για 3,5 σετ αλλά δεν ήταν αρκετό, ενώ τόνισε πως αύριο θα προσπαθήσουν για το καλύτερο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

«Η Εσθονία ήταν πολύ καλή σήμερα για όλη την διάρκεια του αγώνα. Εμείς παίξαμε καλά για 3.5 σετ, καταρεύσαμε στο τέλος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Η Εσθονία σε 4 σετ έκανε μόλις 4 λάθη στην επίθεση και προφανώς αυτό είναι σημαντικός παράγοντας για ένα παιχνίδι βόλεϊ. Αυτό έγινε παρά το γεγονός ότι πιέσαμε αρκετά και στο σερβίς και ταχτικά και τεχνικά, κρατήσανε την υποδοχή τους. Ξέρουμε εκ των προτέρων ότι έχουν ένα πλεονέκτημα υψομετρικό. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή την ομάδα έχουμε. Για 3,5 σετ ήμασταν καλοί, δεν έφτασε, άλλη μέρα άυριο και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Στην συνέχεια ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι πιο είναι το Ευρωπαϊκό βόλεϊ. Ακούμε ονόματα χωρών και νομίζουν ότι μόνο εμείς ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα και οι άλλοι καθόλου. Είναι πολύ καλές ομάδες, με επαγγελματίες παίχτες. Κερδίσαμε στο Ποπραντ την Σλοβακία και αν έγινε μία φορά σημαίνει ότι μπορεί να επαναληφθεί και αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι σημαντικό όμως να ξεκινήσουμε το παιχνίδι δυνατά, να την αγχώσουμε και όχι το αντίθετο και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε».

Γκέργκε Κρετού: «Απόλυτη συγκέντρωση με λίγα λάθη»

Στην αντίπερα όχθη ο Γκέργκε Κρετού υπενθύμισε αρχικά ότι: «όπως είχα πει και στη συνέντευξη Τύπου πριν τους αγώνες μεγάλη σημασία έχει το πώς θα προσεγγίσει η κάθε ομάδα τακτικά τα παιχνίδια. Κόντρα στην Ελλάδα δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε λεπτό. Το καταλάβαμε στο β’ σετ, αλλά ευτυχώς δεν το κάναμε ξανά το ίδιο λάθος. Παίξαμε όπως και στο πρώτο ματς, με απόλυτη συγκέντρωση, λίγα λάθη και πήραμε τη νίκη».

Ο τεχνικός των Εσθονών απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για την αυριανή μέρα καθώς όπως είπε: «… το μυαλό μου είναι στην Ουγγαρία την οποία δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ