1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-06-2016 21:21

Καλμαζίδης: «Ίσως μείναμε από ενέργεια»

Η Εθνική γυναικών έχασε εύκολα από τη Σλοβενία για την τρίτη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Λιγκ και μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε:
«Δεν καταφέραμε να αποδώσουμε όπως θέλαμε. Ο αντίπαλος μας ήταν πολύ σκληρός, δεν συγχωρεί τα λάθη και δεν κάνει εύκολα λάθη. Ισως να μείναμε και λίγο από ενέργεια. Μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δείξαμε καλά δείγματα όταν πλησιάζαμε στο σκόρ, ίσως έπρεπε να πιέσουμε λίγο ακόμα, αλλά τα αν δεν φθάνουν. Η Σλοβενία ήταν πολύ αποτελεσματική στην επίθεση ιδιαίτερα στα άκρα».

Τέλος από την πλευρά της η Παναγιώτα Διώτη σημείωσε: «Πολύ αμυντική ομάδα η Σλοβενία, δυσκολευόμασταν πολύ στα τελειώματα. Μας πίεσαν πολύ στο σέρβις. Ηταν πολύ δεμένη ομάδα κυνηγούσαν όλες τις μπάλες , δεν άφηναν τ'ιποτα να πέσει κάτω. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μπορούμε να τις κοντράρουμε περισσότερο για να πάρουμε τη νίκη».

5 σχόλια

  • Comment Link VolleyFan Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 19:50 posted by VolleyFan

    Πολυ σωστη η τοποθετηση του dececco πλην των οσων εγραψε περι καλυτερης ακραιας. Αν θυμασαι η ρομπινσον αν και αξιολογοτατη ειναι πολυ κατωτερη απο τις καλυτερες ακραιες. Γι αυτο και ειναι πισω απο λαρσον και χιλ στην εθνικη. Επισης η γκαμπι ειναι εξελισιμη αλλα εχει δουλεια ακομη. Οι καλυτερες ακραιες ειναι η κινεζα ζου τινγκ, η κορεατισα κιμ, η ρωσιδα κοσελεβα(αν και υστερει στην υποδοχη) και ισως η αμερικανιδα λαρσον που εχει σαρωσει τους τιτλους mvp σε champion's league και παγκοσμια πρωταθληματα.

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 15:43 posted by pao29

    posted by dececco...επιτελους και μια αποψη με βαση...οταν ο καλμαζιδης εχει συνεχως μονιμη την γενιτσαριδη που εχει παιξει μια χρονια αν θυμαμαι καλα α2 στη ελλαδα,η οποια παιζει βολλευ σε καποια κολεγια της αμερικης(σε του στελνουν βιντεο και τις καλει;),οταν κατεβαζει εμμανουηλιδου που δεν εχει παιξει φετος ως βασικη ουτε ενα παιχνιδι και αφηνει εξω πολυ καλυτερα τριαρια οπως ειπες(Γεωργιαδου,Καββαδια,Οικονομιδου), οταν παιζει μονιμως η λαμπρουση η οποια στα τελευταια χρονια που ειναι στο οσφπ μονο φετος επαιξε βασικη ενω τα προηγουμενα που δεν επαιζε ηταν μονιμα στη εθνικη, οταν βαζει βασιλαντωνακη υποδοχη, οταν στο πρωτο σοβαρο παιχνιδι πειραματιζεται, οταν αποτυγχανει τα 2 τελευταια ετη και η εοπε συνεχιζει να του δινει την ομαδα, οταν οταν οταν ...για να μην γραψω και αλλα , περιμενεις εσυ να γινει κατι καλο;;;προσωπικα ειμαι φαν του νικολακη σε οποια ομαδα και να ηταν...και στο παο η στη εθνικη...αλλα δεν βλεπω σωτηρια εκτος αν αλλαξει η διοικηση στη εοπε και δουμε φως ...τωρα αν πω οτι η μιση εθνικη και βαλε ειναι απο μακεδονια(συμπτωση θα ειναι)!!! και η αλλη απο οσφπ εχω αδικο;;;

  • Comment Link aekfan Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 13:42 posted by aekfan

    @dececco ωραίος, σε ένα σημείο μόνο τα χαλάμε, στην καλύτερη ακραία στον κόσμο. Ψηφίζω γκαμπί.

  • Comment Link dececco Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 09:14 posted by dececco

    Η εθνική συνεχίζει χωρίς δυστυχώς κανένα πλάνο.Η μόνη ακραία με υποδοχή που κάπως μπορεί να σταθεί αυτή τη στιγμή είναι η Τσίμα που βέβαια δε συμμετείχε.Εν καιρώ μπορεί να γίνει αξιοπρεπής,αν δουλέψει, η Ψωμά και ίσως η Στράντζαλη.Μερτέκη,Χαντάβα,Νομικού,Διώτη,Γεννιτσαρίδη,ότι έδειξαν, έδειξαν.Η υποδοχή δε μαθαίνεται στα 23.
    'Οσο για το πείραμα με τη Βασιλαντωνακη οι εννεα ασσοι αποτελούν ρεκορ,νομίζω.Επειδή παρακολούθησα όλους τους αγώνες της, φέτος, μέσω συνδρομητικής της ιταλικής λίγκας η Ανθή έπαιξε σε ελάχιστους αγωνες κατα τη διάρκεια της χρονιάς και ως αλλαγή για σερβις η μπλοκ.Στους τελικους ήταν καταπληκτική στην επίθεση και σχεδόν ανύπαρκτη στην υποδοχή,αφού οι συμπαίκτριες της Ρόμπινσον(καλύτερη ακραία στον κόσμο αυτή τη στιγμή) και Ντι Τζενάρο την έκρυβαν επιμελώς.
    Τώρα πού είδε ο Καλμαζίδης ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στην υποδοχή αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.Η κοπέλα είναι παρά τρίχα δύο μέτρα.Εκτός της Αζέρας Μαμάντοβα(1,96) εγώ δε γνωρίζω κάποια άλλη αθλήτρια στο κοσμο με αντίστοιχο ύψος να έχει μια αξιοπρεπή υποδοχή.
    Για εμένα οι μόνες λύσεις για την εθνική είναι να προωθήσουν την εθνική νεανίδων του 2015,συν κάποια κορίτσια από τις νεοτερες να κρατήσουν Παπαφωτίου και 1-2 κεντρικές από τις υπάρχουσες(και από αυτές που δε τις προσκάλεσαν,πχ Γεωργιαδου,Καββαδια,Οικονομιδου) να προσλάβουν Μπαρζούκα ή Νικολάκη ή έστω κάποιον ξένο και να ξεκινήσουν να δουλεύουν πραγματικά,όπως κάνει Η Σλοβένια των 2 εκατομμυρίων κατοίκων.Τα αγαθά κόποις κτώνται.

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 18:39 posted by pao29

    xaxxaaxaaxxax...βουρ στο γερμανο για να γεμισουν οι μπαταριες...χαχαχαχαχχαχααα...καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια...καλη συνεχεια στις χασαποταβερνες της μεγαλοπολης...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ