1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2016 23:39

Δρίκος: «Το πάθος και ο κόσμος έφεραν την ανατροπή»

Ο Σωτήρης Δρίκος αναφέρθηκε στο πάθος και στην προσαρμογή των παικτών του στο αγνώστο για την Ελλάδα παιχνίδι της Κινεζικής Ταϊπέι που έφεραν την ανατροπή και το 3χ3 στη Κοζάνη.
«Το λέγαμε και χθες. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήταν διαφορετική, σήμερα η Ταϊπέι μας έβαλε μία παγίδα με παίκτες που δεν είχαμε ξαναδεί τις προηγούμενες μέρες. Αυτή η έλλειψη πληροφόρησης δεν μας άφησε να μπούμε όπως θέλαμε στο παιχνίδι κυρίως σε τακτικά κομμάτια. Υποχρεωθήκαμε να ρισκάρουμε στο σερβίς μας, ώστε να τους βγαλουμε από το φιλέ και να μειώσουμε το side out τους και το γεγονός ότι το καταφέραμε είναι πολύ θετικό. Πέρα από το πάθος που δείξαμε για να γυρίσουμε τον αγώνα κρατάω και την προσαρμογή που δείξαμε σε ένα τρόπο παιχνιδιού που δεν ξέραμε. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε στο μάξιμουμ την βδομάδα που μας έρχεται ώστε να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη Θεσσαλονίκη».

Για τον κόσμο της Κοζάνης: «Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Κοζάνη, η Εθνική είχε πολλά χρόνια να έρθει εδώ και οι αθλητές βλέποντας αυτή την αναγνώριση είναι η καλύτερη ανταμοιβή τους και είμαι σίγουρος ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ