1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
24-06-2016 23:54

Κουμεντάκης: «Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αύριο»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στα δύο τελευταία σετ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον νικηφώρο αγώνα της Ελλάδας με το Πουέρτο Ρίκο ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Ο έμπειρος αθλητής της Εθνικής αναφέρθηκε στον αυριανό κρίσιμο αγώνα με το Κατάρ και στις πιθανότητες πρόκρισης στο Final4 της Γερμανίας αλλά και

Για το τι συνέβη και μετά το 2-0 το παιχνίδι άλλαξε: Το Πουέρτο Ρίκο άλλαξε όλη την ομάδα. Οι παίκτες άλλαξαν θέση στον αγωνιστικό χώρο. Μας μπέρδεψαν αρκετά. Ωστόσο δεν έφταιγε μόνο αυτό. Εμείς χάσαμε την συγκέντρωσή μας και υποπέσαμε σε εύκολα λάθη, ειδικά στο σερβίς. Στο επίπεδο που θέλουμε να παίξουμε αυτό δεν επιτρέπεται. Νομίζω ότι μετά κόπων και βασάνων πήραμε το τρίτο σετ που ήταν λυτρωτικό.

Δείτε τι δήλωσε:

Για τον αυριανό αγώνα με το Κατάρ: Οι προπονητές μας θα κοιτάξουν το παιχνίδι και θα μας πουν τα λάθη μας. Αύριο θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και συγκροτημένοι.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης στο Final4: Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Όλοι όμως θέλουμε να κοιτάξουμε το αυριανό παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε λιγότερα λάθη. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.

Για την παρουσία κόσμο: Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, στο Nick Gallis Hall. Παρόλο τις δυσκολίες που έχουμε και είναι πολύ μεγάλες, δυσκολίες που ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει, παλεύουμε και είμαστε εδώ. Ο κόσμος για εμάς είναι τα πάντα. Όλα τα παιδιά τον καλούμε να έρθει εδώ, να μας χειροκροτήσει και να μας στηρίξει και να απογοητευτούν μαζί μας.Είναι η μόνη επιβράβευση που έχουμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ