1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2013 14:38

Η κρίση καθυστερεί την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

Μέχρι τώρα γίνονταν «μάχη» για να τελειώσει νωρίς το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ ώστε η Εθνική Ανδρών να έχει ικανοποιητικό χρόνο προετοιμασίας για τις υποχρεώσεις του καλοκαιριού, όμως, η οικονομική κρίση έχει αλλάξει τα δεδομένα. Η ΕΟΠΕ έχει να λάβει επιχορήγηση εδώ και πολλούς μήνες, το ταμείο έχει στερέψει και η διοίκηση της ομοσπονδίας προχωράει σε περικοπές ακόμα και στη χρονική διάρκεια της προετοιμασίας.
Οι διεθνείς παίκτες των ομάδων ενημερώθηκαν πως η προετοιμασία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος θα αρχίσει στις 13 Μαϊου. Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ τελείωσε και ο μοναδικός που αγωνίζεται ακόμα είναι ο Δημήτρης Τζούριτς στην Τρεντίνο για τους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος, οι διεθνείς θα έχουν ένα ικανοποιητικό διάστημα ξεκούρασης αλλά από την άλλη κάποιοι θα χρειαστούν να κάνουν συντήρηση αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα για προετοιμασία.

Άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι η έδρα της προετοιμασίας καθώς η εγκατάσταση της Παιανίας έχει αφεθεί στην τύχη της από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τους εμπλεκόμενους φορείς.

Για την ώρα προτεραιότητα θα δοθεί στην Εθνική Εφήβων που έχει τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Ανάπα της Ρωσίας κι εκεί υπάρχει η σκέψη να συμμετάσχουν ορισμένοι διεθνείς από την Εθνική Ανδρών που επιθυμούν ή κριθεί απαραίτητο να κάνουν συντήρηση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ