1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-03-2017 18:32

Επιχορήγηση στον Εθνικό που κάνει περήφανη την Αλεξανδρούπολη

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης λάβει το ποσό των 35.000 ευρω ως επιχορήγηση από το δήμο Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της ετήσιας κατανομής ποσών σε αθλητικά σωματεία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω των πιεσμένων οικονομικών του Δήμου, οι ετήσιες επιχορηγήσεις μειώθηκαν σε όλα τα σωματεία και του συλλόγους, με μια εξαίρεση.Τον ιστορικό σύλλογο ΜΓΣ Εθνικό. Και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, που αναγνωρίσθηκε από όλους. Και δεν είναι άλλος από την ομάδα βόλει.

«Πήραμε αυτήν την απόφαση να διαθέσουμε το ίδιο ποσό ενίσχυσης στον Εθνικό. Και αυτό έγινε γιατί δεν θα μπορούσαμε να μην αναγνωρίσουμε την σημασία που έχει για τον τόπο μας η ομάδα βόλει του Εθνικού. Πηγαίνω σε όλη την Ελλάδα και ακούω ότι την Αλεξανδρούπολη την γνωρίζουμε για το μεγάλο πανεπιστημιακό της Νοσοκομείο και την ομάδα του βόλει . Το βόλει του Εθνικού μας προσφέρει χαρές, συγκινήσεις, φέρνει διακρίσεις, κάνει το όνομα της πόλης μας γνωστό σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Και αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε» τόνισε κατά την εισήγησή του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.

 Γιώργος Πανταζίδης - Εφημερίδα Εβροσπορ



5 σχόλια

  • Comment Link Steve Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 18:29 posted by Steve

    Ποιά επιχορήγηση του Δήμου ρε;; Σκοτώθηκε να δίνει λεφτά... Ούτε ένας δεν πάτησε το πόδι του να δει την ομάδα.... Τρομερό ενδιαφέρον.. αυτοί που κατέστρεψαν την ομάδα επιτέλους να μιλήσουν ανοιχτά... Φτάνει με τον κάθε

  • Comment Link ΑΠΟΡΟ Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 22:37 posted by ΑΠΟΡΟ

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΙ ΡΕ ΑΟΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ , ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΝΟΝΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΜΕΦΤΙΚΕ ΝΑ ΣΟΣΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΥΤΥΧΙΑ ΑΥΤΙ; ΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΧΗΡΗΣΗ ΤΟΝ ΛΕΦΤΟΝ ΠΟΥ ΟΠΟΣ ΛΕΣ ΕΔΟΣΕ

  • Comment Link ανωνυμος Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 16:52 posted by ανωνυμος

    Τον ΑΟΟ τον κατέστρεψε η χωριάτικη νοοτροπία μας

  • Comment Link Αοο Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 14:08 posted by Αοο

    EREaoo ή εχεις μαυρα μεσανυχτα ή εισαι βαλτος ( απο πρωην ή απο ανταγωνιστες)!!!! Αν θελεις ρωτα ποση ηταν η τακτικη επιχορηγηση απο τον Δημο και ποση η εκτακτη μετα τα γεγονοτα των χριστουγεννων!!Δυστυχως καποιοι απιθανοι τυποι σαν εσενα κατεστρεψαν τον ΑΟΟ!!

  • Comment Link EREaoo Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 16:39 posted by EREaoo

    Στην Ορεστιάδα ο Δήμαρχος διέλυσε την ομάδα και ο Λαμπάκης την ανασταίνει

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ