1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2024 14:38

Προς Μαρκόπουλο η Κική Τερζόγλου

Πρόσφατα αποκαλύψαμε ότι η Κική Τερζόγλου παρακολούθησε τον τελικό μπάσκετ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ μαζί με την πασαδόρο Γαροφαλάκη και σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της μετακομίζει μόνιμα στην Αττική.


Η διεθνής αθλήτρια έχει σχέση με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιώργο Τανούλη και γι αυτό έρχεται στην Αττική, ενώ συμφώνησε με το Μαρκόπουλο, αν βέβαια την ελευθερώσει ο ΠΑΟΚ.

Η Τερζόγλου είχε τριετές συμβόλαιο, φέτος είναι η τελευταία χρονιά της, ζήτησε όμως από τον ΠΑΟΚ να την αφήσει ελεύθερη γιατί θα φύγει από την Θεσσαλονίκη. Ακόμη κι αν δεν της δώσουν το δελτίο θα μετακομίσει στην Αττική και θα σταματήσει για ένα χρόνο το βόλεϊ.

Στο ΣΕΦ διεθνής βολεϊμπoλίστρια του ΠΑΟΚ (photo)

Το καλό για την παίκτρια, τον ΠΑΟΚ, το Μαρκόπουλο και την Εθνική είναι να μείνει ελεύθερη η παίκτρια που ήταν βασική στην Εθνική, αλλά δεν έπαιζε στον σύλλογο της, που προτιμούσε ξένες κεντρικές.

Ο Κώστας Αμοιρίδης έχει αποδείξει ότι δεν κρατάει σιδεροδέσμιες τις παίκτριες, το έκανε και θα το ξανακάνει με την Σταματία Κυπαρίσση, αναμένεται να το πράξει και με την Τερζόγλου, αφού έχει ήδη την επίσης διεθνή Τσιόγκα και την Βουλγάρα Kριβοσίσκα, ενώ υπάρχει και η ταλαντούχα Τατιάνα Αρμουτσή.

Mαρίγια Κριβοσίσκα για τον ΠΑΟΚ (vid)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ