1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-08-2016 14:46

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο

Κατεβάστε το αρχείο:

Με τους αγώνες του τουρνουά ποδοσφαίρου που παραδοσιακά ξεκινούν 48 ώρες νωρίτερα από την επίσημη τελετή έναρξης θα ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Θα γίνουν αγώνες σε 28 αθλήματα, σε 33 Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες εκτός του Ρίο ντε Τζανέιρο είναι Σάο Πάολο, Μπέλο οριζόντε, Σαλβαδόρ, Μπραζίλια, Μανάους όλες για τις ανάγκες του τουρνουά ποδοσφαίρου.

Τόσο η τελετή Έναρξης όσο και αυτή της Λήξης των Αγώνων θα φιλοξενηθούν στο θρυλικό στάδιο Μαρακανά.

Η ΕΡΤ θα είναι το βασικό κανάλι μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως και το συνδρομητικό του OTE TV. Περισσότερες από 920 ώρες προγράμματος από το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη θα είναι στην ΕΡΤ:

Το πρώτο κρατικό κανάλι θα μεταδόσει τα βασικά αθλήματα και τις τελετές έναρξης και λήξης.

Η ΕΡΤ 2 γίνεται αμιγώς Ολυμπιακό κανάλι (με μετάδοση και από την ΕΡΤ HD), ενώ ώρες μεταδόσεων θα υπάρχουν και στην ΕΡΤ 3.

Δείτε σε PDF (που επισυνάπτεται πάνω από το κείμενο) το τηλεοτπικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων από τα κρατικά κανάλια και «κατεβάστε» το.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ