1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2024 16:49

Αλλαγή δικεφάλου για την Πολυνοπούλου που φόρεσε και επίσημα τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ

Από τον δικέφαλο του βορρά στο δικέφαλο του νότου, η Ιωάννα Πολυνοπούλου. Η 29 χρονη (1μ80) διεθνής κεντρική αποφάσισε μετά από πέντε χρόνια να βγαλει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ και να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ, ώστε να ενισχύσει την Ένωση στη νέα σεζον της Volley League 2024-25 που έχει στόχο το νταμπλ.

 

  Η απόκτηση της Πολυνοπούλου ενισχύει σημαντικά το κέντρο της ΑΕΚ αφου πρόκειται για μια ικανότητα κεντρική με μεγάλη εμπειρία, μεγάλο επιτόπιο άλμα ενώ μπλοκάρει πολύ ψηλά.

Η ανακοίνωση της ΆΕΚ για την Πολυνόπουλου αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ιωάννα Πολυνοπούλου.Η διεθνής κεντρικός είναι γεννημένη στις 9 Απριλίου του 1995 και θα ενισχύσει το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της ΑΕΚ.Η Ιωάννα ξεκίνησε την καριέρα της από τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2014.

Τότε μεταγράφηκε στους Μακεδόνες Αξιού, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια. Το 2018 επέστρεψε στη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου, στην οποία αγωνίστηκε για μία σεζόν. Από το 2019 και μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2019.

Ιωάννα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

 Οι πρώτες δηλώσεις της Πολυνοπούλου:

Η Πολυνοπούλου μετά την επίσημη ανακοίνωση της έδωσε συνέντευξη στο AEK.gr, όπου ανέφερε:

 Ποια είναι τα συναισθήματά σου για τη μεταγραφή στην ομάδα μας;«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της ΑΕΚ αυτή τη χρονιά. Θα είναι μια καινούρια εμπειρία για μένα και ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους».

-Τι στόχους θέτεις για τη νέα σεζόν;

«Έρχομαι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω στην κατάκτηση τους».

-Ποιο μήνυμα θες να στείλεις προς τον κόσμο;

«Αρχικά, εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και με την στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ να φτάσουμε την ομάδα ψηλά».     

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ