1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-12-2016 16:00

Η απάντηση του Τζούριτς

Μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Φράγκου, του Γιώργου Στεφάνου, του Σωτήρη Δρίκου και του Κώστα Δεληκώστα, ο Δημήτρης Τζούριτς λέει τη δική του άποψη για την Εθνική ομάδα.
Μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Φράγκου λοιπόν, που έδειξε τον Σωτήρη Δρίκο για τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Ευρωβόλει , του Σωτήρη Δρίκου που δεν θεώρησε αποτυχία την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και του Κώστα Δεληκώστα που θεώρησε υπαίτιο τον Τζούριτς για τη φυγή του από την Εθνική, ήρθε η σειρά του αρχηγού να μιλήσει.

Ο Δημήτρης Τζούριτς δεν θέλησε να απαντήσει σε κανέναν προσωπικά και να ρίξει λάδι στη φωτιά. Εμφανίσθηκε ενωτικός και είπε: "Όλοι καλό θα ήταν να μιλήσουν όταν έπρεπε, στην ώρα τους, όταν βρισκόμασταν σε διαδικασία πρόκρισης. Τώρα πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το παρελθόν και να κοιτάξουμε στο μέλλον, επειδή αυτή η Εθνική έχει μέλλον και προοπτική"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ