1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-11-2013 11:52

«Νέα αρχή με τον καλύτερο τρόπο» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Κλαρούδας, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, το ντέρμπι απέναντι στον Φοίνικα Σύρου και τα νέα παιδιά της ομάδας.
Έγινε η νέα αρχή με τον καλύτερο τρόπο. Η καλή εμφάνιση συνδυάστηκε με τη νίκη. Ο δεύτερος στόχος ήταν επειδή έχουμε περάσει μια κάμψη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, να βρούμε ρυθμό σαν ομάδα και να πάμε στη Σύρο με πολλές ελπίδες να διεκδικήσουμε τη νίκη

Ο αγώνας με τον Φοίνικα θα είναι ένα πολύ ωραίο και δυνατό ματς. Θα παιχτεί στις λεπτομέρειες. Είμαστε δύο ομάδες δυνατές και ταιριάζει το παιχνίδι μας. Η Σύρος έχει δυνατά χτυπήματα, έχει μπλοκ και σερβις.

Γίνεται καλή προπόνηση και ήταν ένα στοιχείο που μας οδήγησε να κάνουμε μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Το νέα παιδιά είναι αξιόλογα και περιμένουν ευκαιρίες. Το πιο πολλά παιδιά τα είχα από πολύ μικρά μαζί μου και περιμένουν τον χρόνο τους.

Διαβάστηκε 432 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ