1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2014 18:11

Σταύρος Κατσανεβάκης: Από την Α2 στον τελικό του Λιγκ Καπ (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Σταύρος Κατσανεβάκης ξεκίνησε την σεζόν στην Α2 ανδρών με τη φανέλα της Κύζικου Νέας Περάμου αλλά μετά την αποχώρηση του δέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ και βρέθηκε στον τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στην Αλεξανδρούπολη.
«Ευτυχώς υπήρχανε πράγματα που πήγανε καλά, μπόρεσα και ενσωματώθηκα στην ομάδα της ΑΕΚ την οποία βοηθάω όπως μπορώ με όλες μου τις δυνάμεις. Είχαμε σήμερα ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως έχω πεί δεν υπάρχουν φαβορί στα νοκ άουτ παιχνίδια, είναι ποιός θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα. Εμείς ήμασταν καλύτεροι παρόλο που η Αλεξανδρούπολη είναι μιά πολύ καλή ομάδα. Βρεθήκαμε σε καλή μέρα και πήραμε την νίκη».

Για τον τελικό με τον Φοίνικα: «Αύριο είναι επίσης δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο μπορούν να γίνουν τα πάντα. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με πολλές ανατροπές γιατί και οι δύο ομάδες είναι άξιες και θεωρώ ότι θα βγούμε νικητές».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο σετ χωρίς τον Παγιάν: «Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, εφαρμόσαμε την τακτική που είχαμε πει. Πιέσαμε στο σερβίς, χαλάσαμε την υποδοχή και από κει και πέρα ήταν λίγο πιο εύκολο και προβλέψιμο το παιχνίδι του Εθνικού».
Διαβάστηκε 664 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ