1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2023 23:42

Πρι Λιγκ Ανδρών: Ματς χωρίς αύριο για Καλαμάτα '80 και Κέρκη Σάμου

Ματς χωρίς αύριο στην Καλαμάτα, καθώς στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα την Τετάρτη (19/4-18.00) κρίνεται το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στη Volley League Ανδρών ( το πρώτο εχει κερδίσει η ΑΕΚ)

Η γηπεδούχος Καλαμάτα ’80 υποδέχεται με τους φιλάθλους στο πλευρό της,  τον πολύ ανταγωνιστικό Κέρκη Σάμου με στόχο την δεύτερη νίκη ( οι δύο ομάδες είναι στη σειρά 1-1). Στα δύο πρώτα ματς οι δύο σύλλογοι είχαν από μία νίκη στην έδρα τους με 3-0 σετ, σε ματς που έγιναν στις 8 και 12 Απριλίου.

Και για τις δύο ομάδες είναι η δεύτερη και φαρμακερή για την άνοδο.Πέρυσι οι «Λύκοι» είχαν χάσει την άνοδο σε τρίτο ημιτελικό εντός έδρας από τον Άθλο Ορεστιάδας με 0-3 και 1-2 ήττες, ενώ ο Κέρκης Σάμου επίσης ειχε αποκλειστεί πέρυσι από τον Αριστοτέλη Σκύδρας στον ημιτελικό, αν και είχε κερδίσει τον πρώτο ματς στην Μακεδονική πόλη, αλλα η ομάδα της Σκύδρας είχε ανατρέψει τη σειρά με 1-2 νίκες.

ΠΛΕΙ ΟΦ

Πρώτος αγώνας - Σάββατο 8 Απριλίου

Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Σ. Κέρκης Σάμου 3-0 (25-21, 25-20, 25-23)

Δεύτερος αγώνας - Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου

Α.Σ. Κέρκης Σάμου - Α.Ο. Καλαμάτα 80 3-0 ( 25-21, 25-16, 26-24)

Τρίτος αγώνας - Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Παραλίας, 18.00: Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Σ. Κέρκης Σάμου

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας, Παρατηρητής: Πέρρος.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας για την ελεύθερη προσέλευση των φιλάθλων

«Λόγω του υπερβολικού ενδιαφέροντος για τον τελικό των Playoffs Ανοδου στη Volleyleague με αντίπαλο τον ΑΣ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου, προτρέπουμε τους φιλάθλους να προσέλθουν αρκετά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα (18.00) έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Επίσης ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι έχει επανέλθει πλήρως η λειτουργία του χώρου στάθμευσης στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιας.

Η ομάδα της πόλης μας δίνει τον πλέον κρίσιμο αγώνα για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία - Volleyleague με έναν άξιο αντίπαλο, έναν αγώνα υψηλού θεάματος και δυσκολίας.

Ζητούμε την στήριξη όλων των φιλάθλων της πόλης μας για να λάβει η ομάδα μας τη μέγιστη ώθηση στην προσπάθεια για τη νίκη! Η παρουσία σας και η φωνή σας είναι σημαντική!

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!»

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ