1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2024 20:26

Στον πάγκο της Καλαμάτας 80 ο Άκης Χατζηαντωνίου

Τον πάγκο της Καλαμάτας 80 που υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Volley League στη Pre League ανδρών, ανέλαβε ο Άκης Χατζηαντωνίου. Η παρουσίαση του νέου προπονητή που διαδέχτηκε τον Παναγιώτη Ντάκουρη και τα δύο τελευταία χρόνια κοουτσάρισε ΑΕΚ και Άρη στη Pre League, θα γίνει την Τετάρτη 5/6 σε μαγαζί της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Η ανακοίνωση  των «Λύκων»  για τη συνεργασία με τον Χατζηαντωνίου αναφέρει:

«Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Άκη Χατζηαντωνίου

Ο κύριος Χατζηαντωνίου έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα τόσο ως προπονητής όσο και ως αθλητής, όπου αποτελεί έναν από τους ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνικη Ομαδα Ανδρών (401)!

Ο γνωστός Έλληνας τεχνικός έχει εργαστεί ως προπονητής μεταξύ άλλων στις ομάδες της ΑΕΚ και του Αρη Θεσσαλονίκης ενώ έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στον Φοίνικα Σύρου.

Η παρουσίαση του νέου προπονητή θα πραγματοποιηθεί αύριο ημέρα Τετάρτη 5/6 στις 18:00 στο χώρο του ζαχαροπλαστείου "Πραλινα" στην οδό Ναυαρίνου. Ευχόμαστε στον "Χασίντο" καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ