1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2024 20:31

Ηρακλής: Ανανέωσε με Τσότρα, συμφώνησε με Στουντίντσκι, Σαρικεΐσογλου, Αλεξάκη

Ο Παναγιώτης Τσότρας θα είναι ο κόουτς της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή και τη νέα περίοδο 2024-25 στη Πρι Λιγκ Ανδρών. Οι δύο πλευρές μετά από συνάντηση έδωσαν τα χέρια και για δεύτερη χρονιά ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η ανασυγκρότηση του ρόστερ με το κλείσιμο σημαντικών μεταγραφών.

Μετά τη συμφωνία επιστροφής του πολύπειρου πασαδόρου, Κώστα Προύσαλη, οι υπεύθυνοι του «γηραιού» τα βρήκαν με τον 30χρονο (1,95) Βραζιλιάνο ακραίο, Εντουάρντο Στουντίντσκι ο οποίος αγωνιζόταν στην Volley League με τον Πήγασο Πολίχνης, και στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα του Ηρακλή τη σεζόν 2019-20.

Επίσης παίκτης του «γηραιού» θα είναι και ο έμπειρος σκόρερ, Μιχάλη Σαρικεΐσογλου (1,91), ο οποίος έχει περάσει από πολλές ομάδες και θεωρείται από τους ιδανικούς παίκτες για την κατηγορία της Πρι Λιγκ.

Τέλος, συμφωνία  με τη διοίκηση του Ηρακλή, υπάρχει και με τον 24χρονο (2,03) κεντρικό, Αλέξανδρο Αλεξάκη, που πέρσι αγωνίστηκε στην Καλαμάτα 80.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί συνέντευξη Τύπου από τον Ερασιτέχνη Ηρακλή, όπου θα παρουσιαστεί ο προπονητής, Παναγιώτης Τσότρας, και οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ