1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-07-2017 16:27

Ρίχνει κι άλλο το μέσο όρο ηλικίας ο Αίας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό και ο προπονητής του Αιάντας Ευόσμου Ηλίας Ζωλασταθιάδη, δηλώνει έτοιμος για νέες προκλήσεις, ρίχνοντας κι άλλο το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας.
«Ξεκινήσαμε τη συνεργασία με τον Αίαντα Ευόσμου σχεδιάζοντας ένα τριετές πλάνο για μία ομάδα νεανική, με κορμό από ελληνίδες παίκτριες, πολύ ανταγωνιστική και με χαμηλό μπάτζετ. Παρά το γεγονός ότι κάθε καινούργια σεζόν λόγω του ρόστερ μας χρίζουν φαβορί για υποβιβασμό, στο τέλος αυτής δεν αφήνουν σε ησυχία τους αθλητές μας και τελικά ακολουθούν το δικό μας πλάνο για νεανικό ελληνικό ρόστερ.
Επιθυμία μου είναι αυτός ο σπουδαίος σύλλογος να βρει μία σταθερή και μόνιμη θέση στη μεγάλη κατηγορία. Έχουμε συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες αλλά είμαστε σταθερά εδώ. Θα συνεχίσουμε λοιπόν με το σύλλογο να σχεδιάζουμε και να πρωτοπορούμε, να κάνουμε τις σπουδαίες αθλήτριες που αποτελούν πλέον κομμάτι του κορμού μας να φτάσουν σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και όλα τα παιδιά που ανήκουν στο δυναμικό μας να ονειρεύονται πως και αυτά θα φτάσουν στη δική τους κορυφή. Ξεκινάμε λοιπόν την καινούργια σεζόν βάζοντας ακόμα δυσκολότερα αλλά ωραιότερα πράγματα! Ρίχνουμε το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας μας κι άλλο! Ναι, γίνεται!»
Διαβάστηκε 332 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ