1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2017 15:27

Με στόχο την πεντάδα το Αιγάλεω

Η ομάδα του Αιγάλεω, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Α2 Γυναικών, αγωνίζεται πλέον στην Pre League, με στόχο την εδραίωση στη πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Το «Σίτι», είναι μία ομάδα που βασίζεται κυρίως στα νέα παιδιά, με μέσο όρο ηλικίας τα 20 έτη. Από την ομάδα της περσινής περιόδου έμειναν μαζί με την προπονήτρια, Αγγελική Αντωνιάδη, οι Κατερίνα Βλάχου, Πόπη Αναστασιάδη Κατερίνα Κουλοπούλου, Κωνσταντίνα Αναστασιάδη, Ευαγγελία Μανωλίκα και η αρχηγός, Έφη Ιωάννου.

Από τις προσθήκες του καλοκαιριού ξεχωρίζουν αυτές των Αγγελική Καββαδία και Λήδα Κάστανου από τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, το Αιγάλεω απέκτησε και νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες, όπως η 18χρονη κεντρική με ύψος 1.89, Βασιλική Αρβανιτοπούλου από τον Απόλλωνα Πάτρας.

Δείτε το ρόστερ του Αιγάλεω ΕΔΩ.

Αγγελική Αντωνιάδου: «Στόχος η πεντάδα»

Ικανοποιημένη για την προετοιμασία του Αιγάλεω, εμφανίστηκε η προπονήτρια της ομάδας Αγγελική Αντωνιάδου. Η έμπειρη τεχνικός αναφέρθηκε στο volleyball.gr στο νέο πρωτάθλημα, καθώς και στους στόχους του «Σίτι».

«Είμαι ευχαριστημένη από την προετοιμασία γιατί οι αθλήτριες είναι όλες υγιείς. Δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα, έβγαλαν όρεξη και διάθεση, ήταν πειθαρχημένες», ήταν το πρώτο σχόλιο της Αγγελικής Αντωνιάδου η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του Αιγάλεω.

«Στόχος μας είναι η πεντάδα. Το έχουμε συζητήσει με την ομάδα, θεωρούμε ότι μπορούμε, αλλά θα είναι πολύ δύσκολα. Όλες οι ομάδες της Pre League είναι δυνατές, αλλά θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλος».

Για το πρωτάθλημα η Αντωνιάδου δήλωσε: «Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Κάποιοι θεωρούν ότι θα είναι καλύτερο και από την Α1. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με αθλήτριες επιπέδου Α1, με εμπειρία από την Ευρώπη και αυτό ανεβάζει πολύ το επίπεδο. Εμείς συνεχίζουμε με αθλήτριες μικρής ηλικίας, σε αυτές βασίζομαι. Στη διάθεση και στην άγνοια κινδύνου που έχουν. Κάθε εβδομάδα θα δίνουμε από μία μάχη και για αυτό προετοιμαζόμαστε από τον Αύγουστο που ξεκίνησε η προετοιμασία. Κανένας αγώνας δεν θα είναι αδιάφορος».

Για το αν υπάρχει φαβορί η Αντωνιάδου τονίζει: «Η Θέτιδα, η ΑΕΚ, ο ΖΑΟΝ, ο Πανιώνιος είναι ομάδες με πολύ καλό ρόστερ. Βέβαια, το γυναικείο βόλεϊ είναι άθλημα ψυχολογίας, μπορεί να κερδίσει ο τελευταίος τον πρώτο και να γίνουν πολλές ανατροπές. Όλα είναι εφικτά με καλή ψυχολογία. Με όσες ομάδες έχω μιλήσει, έχουν τον ίδιο στόχο να βρεθούν στη πεντάδα. Αυτό από μόνο του κάνει το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, με τις ομάδες να έχουν υψηλές βλέψεις και κίνητρο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ