1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2022 22:53

Pre League γυναικών (1ος τελικός Πλέι οφ): Πρώτο σερβίς ανόδου για Αιγάλεω και Απόλλωνα Καλαμάτας

H ώρα της αλήθειας έφτασε. Αιγάλεω και Απόλλωνας Καλαμάτας είναι πανέτοιμοι για να ξεκινήσουν την μάχη τους για την κατάκτηση του δεύτερου εισιτηρίου που οδηγεί στη Volley League.

Το πρώτο σερβίς ξεκινάει από αύριο Σάββατο στις 19.00 στο κλειστό του «Σίτι» με την γηπεδούχο ομάδα να έχει πάρει την δεύτερη θέση στα πλέι οφ, το πλεονέκτημα έδρας και με την βοήθεια του κόσμου της, θέλει να αξιοποιήσει την σκληρή έδρα της και να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του μεγάλου του στόχου.

Από την άλλη ο Απόλλωνας μετά από μια σειρά μεγάλου θρίλερ κόντρα στα Πεύκα, που βρέθηκε πίσω με 0-1 νίκες, κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και με 2-1 να πάρει την μεγάλη πρόκριση στον τελικό. Πλέον με πολύ καλή ψυχολογία και όντως το αουτσάιντερ της συνάντησης θα παλέψει για μια ακόμη υπέρβαση, και ότι βγει.

Οι δύο ομάδες  συναντήθηκαν στον δεύτερο γύρο των πλει οφ με το Αιγάλεω να επικρατεί 3-0 στον πρώτο γύρο στην Αθήνα και τον Απόλλωνα να παίρνει τη ρεβάνς στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με 3-1

Pre League Γυναικών Play off ανόδου

1ος τελικός-Σάββατο 30/4/2022

Αιγάλεω, 19:00, ΑΟ Αιγάλεω - Απόλλων Καλαμάτας

Διαιτητές: Κουτσούλας - Βελώνης, Γραμματεία: Ιωάννου Ευα., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος  

2oς τελικός-Τετάρτη 4/5/2022

Παραλίας, 19:00, Απόλλων Καλαμάτας - ΑΟ Αιγάλεω

Διαιτητές: Φραγκάκης -Καραγιαννόπουλος, Γραμματεία: Λιακουνάκου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ