1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2022 17:09

Pre League: Αντωνιάδη: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας»-Μυτσκίδης: «Να επιστρέψουμε και πάλι στο Αιγάλεω»

Με νίκη ξεκίνησε στον 1ο τελικό αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Volley League το Αιγάλεω καθώς επικράτησε του Απόλλων Καλαμάτας με 3-0 (25-17, 25-18, 25-22).

Απόλυτα ευχαριστημένη η κόουτς Αγγελική Αντωνιάδη δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για το προβάδισμα του «1-0»:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεγάλη νίκη. Οι αθλήτριες μου ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένες, από το πρώτο σετ έδειξαν ότι ήθελαν πολύ τη νίκη. Στο τέλος του τρίτου σετ χαλαρώσαμε για λίγο όμως επανήλθαμε γρήγορα και πήραμε το παιχνίδι. Τώρα θα ταξιδέψουμε τη Τετάρτη στην Καλαμάτα , εκεί θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Συγχαρητήριασε όλες τις αθλήτριες μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας που ήταν δίπλα μας»

Μυτσκίδης: « Να επιστρέψουμε και πάλι στο Αιγάλεω»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και την ήττα με 3-0 από το Αιγάλεω, ο κόουτς του Απόλλωνα, Μπάμπης Μυτσκίδης, σχολίασε: «Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήμασταν κακοί σε υποδοχή και ανάπτυξη. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το ματς, κόντρα σε ένα τέτοιο αντίπαλο. Πλέον πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε τη σειρά και πάλι στο Αιγάλεω. Συγχαρητήρια στο Αιγάλεω για τη νίκη του.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ